Brașov: SlanăFest 2018. „Vă așteptăm la trei zile de târg cu produse alimentare confecționate cu mare grijă, la concursul slănilor unde se vor juriza și se vor premia aceste capodopere ignorate pe nedrept ale țăranilor transilvăneni”

Last Updated on februarie 21, 2018 Anul acesta SlanăFest vine și la Brașov, anunță organizatorii.

„După șapte ediții de mare succes la Cluj, ne-am decis să aducem acest eveniment culinar/cultural și în cel mai transilvănean oraș.

Brașov: SlanăFest 2018. „Vă așteptăm la trei zile de târg cu produse alimentare confecționate cu mare grijă, la concursul slănilor unde se vor juriza și se vor premia aceste capodopere ignorate pe nedrept ale țăranilor transilvăneni” 1

Dacă este februarie, e vreme de o slană bună, sărată, afumată, maturată bine, cu un pumn de brânză bună, o ceapă dulce și multă, multă voie bună.

Vă așteptăm la trei zile de târg cu produse alimentare confecționate cu mare grijă, la concursul slănilor unde se vor juriza și se vor premia aceste capodopere ignorate pe nedrept ale țăranilor transilvăneni.

Dacă ați tăiat porc, și aveți o bucată de slană o puteți înscrie n concurs completnd formularul de pe site: slanafest.ro

Dacă doriți să participați ca expozant la târgul de produse tradiționale bifați și această opțiune la completarea formularului.

PERIOADA: 23-25 FEBRUARIE

TÂRGUL PRODUCĂTORILOR: ZILNIC INTRE ORELE 13.00-21.00

JURIZAREA SLĂNINELOR: SÂMBĂTĂ, ORELE 19:30

LOCAȚIA: CURTEA BISERICII UNITARIENE
STR. VICTOR BABES NR. 1
DINSPRE STR. A. IOAN.CUZA”

Previous Story

„DN1 Brașov – București va avea 4 benzi… Din 1997 vom ajunge în două ore la București”. Ghici în câte ore ajungi la București în 2018

Next Story

(Foto) Accident Brașov: 4 persoane au fost rănite, un taxi a ajuns într-un copac. Ciocnire violentă în intersecție. Stau in blocul de peste drum, numai săptămâna asta au fost 5 accidente..de vina sunt cei care …”