Brașov: Un șofer drogat a adormit la volan, cu piciorul pe pedala de frână

Last Updated on februarie 5, 2018 Incident mai puțin obișnuit în Centrul Civic din Brașov. Poliția a fost chemată să trezească un șofer care adormise cu piciorul pe pedala de frână. Tânărul a reușit să oprească mașina înainte să ațipească, dar autoturismul a blocat accesul într-o parcare din Centrul Civic.

Un alt conducător auto l-a observat pe șoferul care dormea la volan, cu motorul mașinii pornit, a încercat să-l trezeasă, dar în zadar, informează brasovtv.com. La fața locului au ajuns un echipaj medical și unul al Poliției Rutier.

Brașov: Un șofer drogat a adormit la volan, cu piciorul pe pedala de frână 1

Șoferul vizat s-a trezit, a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei și s-a ajuns la concluzia că nu băuse. A fost transportat la spital însă, și pentru teste în ceea ce privește consumul de droguri.

Asta după ce polițiștii au găsit în mașina bărbatului, originar din Gorj, 3 țigări care conțin, cel mai probabil, droguri. Cazul a fost preluat de procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov.

Previous Story

Spitalul Regional Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „3 ani pentru o definiție! … eu nu mai am răbdare să stăm încolonați în urma unor politicieni mai interesați de titularii viitoarelor contracte”

Next Story

Foto Brașov: Primul vot local pentru autostrada Brașov-București, tronsonul Râșnov-Cristian. După un plan din 2004! Astfel, autostrada va trece prin casele și curțile oamenilor care și-au construit acolo locuințe în ultimii 10 ani