Brașov. Polițistul Marian Godina: „Aproape de fiecare dată când cineva e prins în autobuzul RAT fără bilet, sunt câțiva călători, cu biletul plătit sau cu abonament, care sar în apărarea celui care circulă gratis. În înverșunarea lor cu care îi apostrofează pe controlori, nu realizează că…”

Last Updated on februarie 19, 2018 Tu cum reacționezi când controlorul de pe autobuzul RATBV prinde un călător fără bilet? Te iei de controlor?

Pe Facebook, Marian Godina a scris: „Aproape de fiecare dată când cineva e prins în autobuzul RAT fără bilet, sunt câțiva călători, cu biletul plătit sau cu abonament, care sar în apărarea celui care circulă gratis.

Brașov. Polițistul Marian Godina: „Aproape de fiecare dată când cineva e prins în autobuzul RAT fără bilet, sunt câțiva călători, cu biletul plătit sau cu abonament, care sar în apărarea celui care circulă gratis. În înverșunarea lor cu care îi apostrofează pe controlori, nu realizează că...” 1

În înverșunarea lor cu care îi apostrofează pe controlori, nu realizează că îi iau apărarea tocmai celui care nu are nici măcar atât de puțin bun simț încât să își plătească biletul, alegând să fie șmecher și să meargă gratis pe seama proștilor care aleg să fie corecți și civilizați și să plătească pentru călătorie.

Cam ce se întâmplă în autobuzul RAT e ceea ce se întâmplă acum în societatea românească”.

Previous Story

Autostrada Brașov-Comarnic: Banca Europeană de Investiţii (BEI) vrea să finanțeze lucrările. Ce spune Guvernul

Next Story

Foto Brașov. Alt șofer care fumează în autobuz RATBV. Kinga Mihaly: „Astăzi. Bv 08 RNU. Linia 6. Nr masina 557. Stația Saturn, ora plecării 12:40 sau 12:46. În ciuda multiplelor sesizări la Ratbv!”