Brașov. Mergi? Cartea Recordurilor pentru cel mai mare lanț de oameni care citesc. Cererea a fost acceptată. Se va citi un paragraf personalizat din Declarația de Unire de la Alba Iulia

Last Updated on februarie 15, 2018 Pe 22 Aprilie, cu o zi înainte de Ziua Internațională a Cărți, brașovenii sunt invitați la Modarom pentru a forma cel mai mare lanț de oameni care citesc. Un eveniment pentru Cartea Recordurilor.

Pe Facebook, Brooks – Omul şi cartea a scris: „Vă anunțăm bucuroși că cererea noastră pentru intrarea în Cartea Recordurilor a fost aprobată.
A contat foarte tare faptul că evenimentul a ajuns într-un timp atât de scurt la o asemenea popularitate: peste 8000 de persoane interesate, aproape 1000 de oameni care spun deja că participă și peste 1300 de distribuiri. Pentru toate acestea vă mulțumim!

Brașov. Mergi? Cartea Recordurilor pentru cel mai mare lanț de oameni care citesc. Cererea a fost acceptată. Se va citi un paragraf personalizat din Declarația de Unire de la Alba Iulia 1

(foto: Brooks – Omul şi cartea)

De aici totul ține de organizare. Evenimentul va fi organizat prin intermediul unui ONG: Asociația C’Art Fest. Vom avea nevoie de cât mai mulți parteneri, sponsori și voluntari. Ne dorim să creăm un adevărat spectacol al cărții pentru data de 22 Aprilie.

Trebuie să vă facem cunoscut și faptul că încercarea noastră de a intra in Cartea Recordurilor a fost acceptată la capitolul: “Most people in a reading relay”, iar recordul de astăzi este de 3.071 de persoane.

Dat fiind acest fapt și pentru că cei de la Cartea Recordurilor lucrează cu evidențe, fiecare participant va trebui să citească cu voce tare un scurt paragraf. Propunerea noastră a fost aceea de a citi (fiecare) un paragraf personalizat din Declarația de Unire de la Alba Iulia. Acest lucru a fost acceptat, iar paragraful sună în felul următor:
Art. VII: “Cu smerenie mă închin înaintea memoriei acelor bravi români, care în acel război şi-au vărsat sângele pentru înfăptuirea idealului nostru murind pentru libertatea şi unitatea naţiunii române.” Materialul va fi oferit de către noi.

De asemenea, propunerea ca fiecare persoană să aducă o carte pe care să o schimbe cu vecinul, la sfârșitul evenimentului, rămâne.

De acum nu trebuie decât să muncim pentru a transforma această idee în realitate. Și tu vei intra în Cartea Recordurilor dacă ești alături de noi!

Mulțumim”,
Echipa Brooks – Omul și cartea

Previous Story

Foto Brașov: Andreea Raicu și Organizația Salvați Copiii a donat un aparat de radiologie pentru Maternitate

Next Story

Brașov: Mergi la Fărşang? O sărbătoare a măştilor