Brașov: Dan Negru: „TVR reia anul asta “Cerbul de Aur” pentru ca in 2018 se împlinesc 50 de ani de la debutul festivalului. Așa cum …”

Last Updated on februarie 13, 2018 TVR se pare că a revenit la sentimente mai bune față de Brașov și va relua Cerbul de Aur. Informația a fost dată de vedeta Antena 1, Dan Negru.

Pe Facebook, Dan Negru a scris: „O știu din mai multe surse: TVR reia anul asta “Cerbul de Aur” pentru ca in 2018 se împlinesc 50 de ani de la debutul festivalului. Așa cum Paolo Bonolis de la Mediaset sau Maria di Filippi de la Canale 5 ( televiziuni comerciale) au prezentat SanRemo la RAI- televiziunea publica- tot așa sunt convins ca Raduleasca, Bartoș sau Negru pot da o mâna de ajutor la Cerb.Brașov: Dan Negru: „TVR reia anul asta “Cerbul de Aur” pentru ca in 2018 se împlinesc 50 de ani de la debutul festivalului. Așa cum ...” 1😊.

Brașov: Dan Negru: „TVR reia anul asta “Cerbul de Aur” pentru ca in 2018 se împlinesc 50 de ani de la debutul festivalului. Așa cum ...” 2

Finala SanRemo de sambata a avut un record de audiența in Italia, 53,7 % cota de piața! La televiziunea publica! Cam tot atâti telespectatori adunau candva și Cerbul sau Mamaia la TVR.

Am găsit niște imagini de atunci când prezentam cu Andreea Marin și Cosmin Cernat:

În luna ianuarie, Primăria Braşov a inclus în proiectul bugetului local rubrica „Festivalul Cerbul de Aur”.

„Acest demers ne va permite ca, în cazul în care Televiziunea Română și Guvernul României îşi vor exprima intenţia fermă de a organiza evenimentul, să putem aproba cofinanţarea aferentă Braşovului. Așteptăm documente scrise din partea celor două instituţii, apoi în Consiliul Local, printr-o rectificare a bugetului local, va fi aprobată contribuția financiară a municipiului Brașov”, a precizat viceprimarul Braşovului, Mihai Costel.

Festivalul „Cerbul de Aur” a debutat în anul 1968, iar ultima ediţie de dinainte de 1989 s-a desfăşurat în anul 1971.

Ultima ediţie a Cerbului de Aur, a XVII-a, s-a desfăşurat în perioada 2-6 septembrie 2009.

Previous Story

Video Brașov: ATENȚIE! Turmă de mistreți în Răcădău!

Next Story

Foto Brașov: 24 de firme vor să vândă autobuze către RATBV. Ce autobuze ai dori?