Accident Brașov: Femeie rănită într-un autobuz RATBV, aproape de Maternitate

Last Updated on februarie 16, 2018 O femeie a fost rănită vineri în timp ce se afla în autobuzul 50. Șoferul autobuzului nu a păstrat distanțaregulamentară față de un microbuz și a intrat în el aproape de trecerea de pietoni de la Maternitate.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAdrian Cristiana postat fotografii cu mesajul: „Accident la trecerea de pietoni de la maternitate. Circulatia pe Muresenilor si Baritiu ingreunata”.

Accident Brașov: Femeie rănită într-un autobuz RATBV, aproape de Maternitate 1 Accident Brașov: Femeie rănită într-un autobuz RATBV, aproape de Maternitate 2

INFO TRAFIC ROMANIAUn microbuz aflat pe b2, oprit pentru virajul la stanga intr-o parcare, a fost acrosat de autobuzul linei 50 RAT BV. O pasagera din autobuz a fost transp la spital. Ambii soferi zero alcoolemie. Soferul bus ului a ramas fara permis.

foto: Gabi Auner

Accident Brașov: Femeie rănită într-un autobuz RATBV, aproape de Maternitate 3

Purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, citată de mytex.ro: „Un bărbat de 43 de ani, din judeţul Braşov, care a condus un autobuz pe strada George Bariţiu din municipiul Braşov, pe banda întâi, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de o autoutilitară care circula pe banda numărul 2 şi, în momentul în care aceasta a virat stânga, pentru a intra într-o parcare, a intrat în coliziune cu ea.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, o pasageră de 57 de ani din autobuz a suferit vătămări şi a fost transportată la SCJU Braşov, pentru acordarea de îngrijiri medicale”

Alex Radoi Tare urata e trecerea aia acolo. Multi vin de dupa colt si se arunca direct pe trecere fara sa se asigure

Robert Lazar De obicei tin partea pietonilor dar sunt de acord cu Alex Radoi. Ca sofer, am intalnit zeci, poate chiar sute de pietoni care nici macar nu se asigura inainte de a traversa. Inteleg ca cei mai in varsta nu mai gandesc limpede dar comportamentul asta sinucigas e din ce in ce mai des intalnit la tineri. In aceeasi nota, e plin de soferi grabiti, nepasatori, neatenti care uita ca in zona trecerilor ar fi bine sa incetineasca si sa caste ochii bine de tot.


Parerea mea e ca marea majoritate a accidentelor de pe treceri se intampla atunci cand se intalnesc doi neatenti: pietonul care se arunca pe trecere fara sa se asigure si soferul neatent si vitezoman.
In rest, ce pot sa zic e ca aproape tot ce s-a facut in Brasov in ultimii ani e pentru masini. S-au largit strazi, s-au desfiintat treceri. Practic, autoritatile au promovat masina in detrimentul transportului in comun, a bicicletei si a mersului pe jos. Si astfel oamenii s-au obisnuit prost.

Previous Story

Foto Brașov: Update Andrea Raicu și Organizația Salvați Copiii, donație pentru Maternitate

Next Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea Pârtiilor, sâmbătă, 17 februarie. Sunt -2 grade Celsius