Accident Brașov: Doi pietoni loviți pe trecere de un șofer de 79 de ani!

Last Updated on februarie 15, 2018 Doi pietoni au fost loviți miercuri pe Bulevardul Eroilor de un șofer de 79 ani. Un minor de 15 ani și o femeie de 39 ani, traversau strada pe zebra de la Aro și Corpul T al Universității Transilvania.
”În urma accidentului a rezultat vatamarea pietonilor care au fost transportati la Spitalul de Pediatrie respectiv SCJU Bv. Barbatul a fost testat din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat iar rezultatul a fost 0”, declară purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Gabriela Dinu, citată de coronapress.ro.

În altă ordine de idei, joi dimineața, pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovGrosu Cosmina semnalat: „Brasov -Tarlungeni 7:37 carosabil acoperit cu zapada, atentie mare !!”

Accident Brașov: Doi pietoni loviți pe trecere de un șofer de 79 de ani! 1

Bogdan Popa: Trafic ingreunat Triaj-giratoriul Opel

Accident Brașov: Doi pietoni loviți pe trecere de un șofer de 79 de ani! 2

Bogdan: Tipic, coadă între Sânpetru și Brașov. Ora 07:25

Accident Brașov: Doi pietoni loviți pe trecere de un șofer de 79 de ani! 3

Revenim cu detalii!

 

Previous Story

OFICIAL! Brașovul POLUAT cu oxizi de azot. Primarul George Scripcaru a fost chemat la București pentru explicații alături de șeful CJ, Adrian Veștea

Next Story

Sportiv din Brașov, bolnav de cancer, în război cu birocrația din România. Avocatul Poporului intervine. Robert Cadar: „Sunt la tratament pentru doza 13 și ziua începe bine cu o știre interesantă!”