Brașov: Update. Tânăra dată dispărută a fost găsită. „Denisa a fost găsită, așteptăm să ajungă acăsică lângă noi, mulțumim din suflet domnului care a găsit-o și a…”

(Last Updated On: February 19, 2018)

Update. Tânăra din Săcele, Brașov, dată dispărută, a fost găsită duminică. Anunțul a fost făcut de familia tinerei.

„Denisa a fost găsită, așteptăm să ajungă acăsică lângă noi, mulțumim din suflet domnului care a găsit-o și a predat-o Poliției București, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cei care au distribuit și ne-au ajutat… vă mulțumim din suflet pentru tot ce a-ți făcut, mii de mulțumiri oameni cu suflete minunate!!!”, a scris pe Facebook persoana care solicitase ajutor pe internet, pentru găsirea minorei dispărute de acasă în urmă cu două zile, informează mytex.ro.

Amintim că, potrivit apropiaților, existau informații că ea ar fi fost văzută, ieri după-masă, în zona Gării de Nord din București.

Stire inițială:
Pe Facebook, Ioana Valentina a postat o fotografie cu mesajul: „Va rog din suflet … , a disparut de acasa in data de 16. 02 .2018 din Sacele,oras Brasov , purta o geaca roz si pantaloni visini ,( e doar un copil,, credul” de 16 ani ), orice distribuire e o speranta in plus.!! ( Denisa vino acasa iubita noastra).

 

Va rog din suflet sa nu folosim fcb- ul doar pentru scopuri ,, matrimoniale” …e viata unui copil si orice distribuire a voastra conteaza .

MULTUMIM!Ultima data ( 17.02.2018 ora 15: 30) , a fost vazuta in GARA DE NORD BUCURESTI. Doamne-ajuta”.