Brașov: Update. Tânăra dată dispărută a fost găsită. „Denisa a fost găsită, așteptăm să ajungă acăsică lângă noi, mulțumim din suflet domnului care a găsit-o și a…”

Last Updated on februarie 19, 2018 Update. Tânăra din Săcele, Brașov, dată dispărută, a fost găsită duminică. Anunțul a fost făcut de familia tinerei.

„Denisa a fost găsită, așteptăm să ajungă acăsică lângă noi, mulțumim din suflet domnului care a găsit-o și a predat-o Poliției București, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cei care au distribuit și ne-au ajutat… vă mulțumim din suflet pentru tot ce a-ți făcut, mii de mulțumiri oameni cu suflete minunate!!!”, a scris pe Facebook persoana care solicitase ajutor pe internet, pentru găsirea minorei dispărute de acasă în urmă cu două zile, informează mytex.ro.

Brașov: Update. Tânăra dată dispărută a fost găsită. „Denisa a fost găsită, așteptăm să ajungă acăsică lângă noi, mulțumim din suflet domnului care a găsit-o și a...” 1

Amintim că, potrivit apropiaților, existau informații că ea ar fi fost văzută, ieri după-masă, în zona Gării de Nord din București.

Stire inițială:
Pe Facebook, Ioana Valentina a postat o fotografie cu mesajul: „Va rog din suflet … , a disparut de acasa in data de 16. 02 .2018 din Sacele,oras Brasov , purta o geaca roz si pantaloni visini ,( e doar un copil,, credul” de 16 ani ), orice distribuire e o speranta in plus.!! ( Denisa vino acasa iubita noastra).

 

Va rog din suflet sa nu folosim fcb- ul doar pentru scopuri ,, matrimoniale” …e viata unui copil si orice distribuire a voastra conteaza .

MULTUMIM!Ultima data ( 17.02.2018 ora 15: 30) , a fost vazuta in GARA DE NORD BUCURESTI. Doamne-ajuta”.

Previous Story

Brașov: Târg de Mărțișoare din 24 februarie. Urmează apoi Târgul de Flori

Next Story

Autostrada Brașov-Comarnic: Banca Europeană de Investiţii (BEI) vrea să finanțeze lucrările. Ce spune Guvernul