Video Brașov: „Stie cineva ce e cu acesti caini? Erau morti de foame si sete”

Last Updated on ianuarie 8, 2018 O femeie a descoperit pe str.Plugarilor, într-o curte a fostului sediu Comprest, mai mulți câini morți de sete și de foame.

Pe Facebook, Rodica Stefan a adăugat video cu mesajul: „Stie cineva din Brasov ce e cu acesti caini? Se afla in Brasov pe str.Plugarilor, intr-o curte a fostului sediu Comprest…sediu e parasit de ani de zile…acum o luna cineva mi-a spus ca sunt inchisi niste caini acolo si sunt extrem de flamanzi.

Ieri am facut o plimbare pana acolo si intr-adevar cainii erau foarte flamanzi…toti sunt caini de rasa. Le-am aruncat mancare peste gard …in imagini se vad doar trei dar mai e unul care s-a ascuns…cineva ii baga acolo dar nu-si asuma niciun fel de responsabilitate.

E un ciobanesc german,cel negru este intr-o stare absolut deplorabila…sper ca se vede cum arata…intr-adevar ca au o cusca dar erau morti de foame si sete. Daca cine-i baga acolo crede ca odata la saptamana sau D-zeu stie cand se duce si le arunca ceva de mancare si cainii sunt bine???

Vezi aici Video:

Rog fundatiile din Brasov sa mearga sa vada! Sunt caini de rasa …adoptabili.Eu nu cred ca sunt castrati si microcipati. Repet, m-am dus pt.ca un om mi-a spus ca sunt morti de foame si sete..”

Previous Story

Brașov: Au fost descoperite încă 100 de maşini abandonate pe domeniul public. 140 de maşini dintre cele 180 identificate au fost ridicate

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Un şofer a fost aruncat prin parbriz după ce s-a izbit violent cu maşina de un autocar Atlasib