Brașov: Au fost descoperite încă 100 de maşini abandonate pe domeniul public. 140 de maşini dintre cele 180 identificate au fost ridicate

Last Updated on ianuarie 8, 2018 Poliția Locală a mai identificat 100 de „epave” pe patru roţi, pentru care a început procedura de notificare. În luna noiembrie a anului trecut, Poliţia Locală Braşov descoperise în jur de 180 de maşini abandonate pe domeniul public.

Reprezentanţii Poliţiei Locale au anunţat că din luna noiembrie a anului trecut, când a început procedura de notificare, peste 140 de maşini dintre cele 180 identificate au fost ridicate de proprietari de pe domeniul public, informează bzb.ro.

Brașov: Au fost descoperite încă 100 de maşini abandonate pe domeniul public. 140 de maşini dintre cele 180 identificate au fost ridicate 1

Pentru alte 37 de rable din acest prim lot, Poliţia Locală a transmis documentaţia către Primăria Braşov, în vederea emiterii notificărilor şi a dispoziţiilor privind ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor „uitate” pe străzi, trotuare sau în parcările publice.

Campania de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public a început în 13 decembrie 2017. De atunci au fost ridicate două maşini, una dintre ele cu proprietar, acesta fiind anunţat de Poliţia Locală şi de Primărie, iar pentru a-şi putea recupera vehiculul, deţinătorul autoturismului va trebui să plătească 2.500 de lei.

Reprezentanţii municipalităţii braşovene au precizat că alte 17 maşini sunt pe lista de ridicări, proprietarii fiind în etapa de notificare derulată de Primărie.

Previous Story

Brașov: „Vânzătoarea de la chioșcul de bilete de transport în comun din fața gării CFR Brașov a încercat să mă păcălească la rest cu 45 de Ron…”

Next Story

Video Brașov: „Stie cineva ce e cu acesti caini? Erau morti de foame si sete”