Foto Brașov: „Deși există de mai bine de 10 ani, am descoperit de curând Sanctuarul de urși – Libearty de la Zărnești … Este un loc în care ajung urși cărora viața sălbatică le-a fost furată, puși să distreze turiști sau folosiți la circ…”

Last Updated on ianuarie 21, 2018 Urșii au parte de o îngrijire specială la Sanctuarul – Libearty de la Zărnești. Rezervația de urși “Libearty” NU este o Grădină Zoologică! Din motive de siguranță, pentru o bună desfășurare a vizitelor în sanctuar și pentru bunăstarea urșilor, Sanctuarul Libearty Zărnești nu primește copii sub cinci ani.

Pe Facebook, Andreea Maria Nuță a adăugat fotografii cu mesajul: „Deși există de mai bine de 10 ani, am descoperit de curând Sanctuarul de urși – Libearty de la Zărnești, în județul Brașov. Este un loc în care ajung urși cărora viața sălbatică le-a fost furată, puși să distreze turiști sau folosiți la circ.

Foto Brașov: „Deși există de mai bine de 10 ani, am descoperit de curând Sanctuarul de urși - Libearty de la Zărnești ... Este un loc în care ajung urși cărora viața sălbatică le-a fost furată, puși să distreze turiști sau folosiți la circ...” 1 Foto Brașov: „Deși există de mai bine de 10 ani, am descoperit de curând Sanctuarul de urși - Libearty de la Zărnești ... Este un loc în care ajung urși cărora viața sălbatică le-a fost furată, puși să distreze turiști sau folosiți la circ...” 2

Acum, în sanctuar urșii sunt ingrijiți și pe cât posibil readaptați la tipul de trai pe care îl are această specie în mod natural. Deși poate părea că locul ar fi trist, am descoperit contrariul – sanctuarul este un refugiu plin de optimism, cu animale bine întreținute și care contribuie mai mult decât orice documentar la cunoașterea ursului brun.

Foto Brașov: „Deși există de mai bine de 10 ani, am descoperit de curând Sanctuarul de urși - Libearty de la Zărnești ... Este un loc în care ajung urși cărora viața sălbatică le-a fost furată, puși să distreze turiști sau folosiți la circ...” 3 Foto Brașov: „Deși există de mai bine de 10 ani, am descoperit de curând Sanctuarul de urși - Libearty de la Zărnești ... Este un loc în care ajung urși cărora viața sălbatică le-a fost furată, puși să distreze turiști sau folosiți la circ...” 4 Foto Brașov: „Deși există de mai bine de 10 ani, am descoperit de curând Sanctuarul de urși - Libearty de la Zărnești ... Este un loc în care ajung urși cărora viața sălbatică le-a fost furată, puși să distreze turiști sau folosiți la circ...” 5

Și la final oricine poate adopta virtual un urs din sanctuar”.

Previous Story

PROTEST în Piața Sfatului. „Am fost doar eu la Brașov azi, dar n-am fost singură! Și n-am fost degeaba! Aseară au fost 1000 în stradă, astăzi unul! …Auzeam pași oprindu-se lângă mine, auzeam…”

Next Story

Foto Brașov: „Centru e cam blocat”. „Sanpetru – Brasov 25 min si inca nu am iesit”… „Este coloana de la intersecția cu Zărnesti până în Cristian”