PROTEST în Piața Sfatului. „Am fost doar eu la Brașov azi, dar n-am fost singură! Și n-am fost degeaba! Aseară au fost 1000 în stradă, astăzi unul! …Auzeam pași oprindu-se lângă mine, auzeam…”

Last Updated on ianuarie 21, 2018 Duminică, la ora 14, tineri din România, Polonia, Ungaria și Cehia, nemulțumiți și că în țările lor independența justiției se află în pericol, au protestat într-un mod inedit. S-au legat la ochi cu gurile acoperite, au stat nemișcăți timp de 20 de minute, într-un flashmob al tăcerii.

Pe Facebook, Ramona Oprea . a scris: „Am fost doar eu la Brașov azi, dar n-am fost singură! Și n-am fost degeaba! Aseară au fost 1000 în stradă, astăzi unul! Ne avem doar unii pe alții!

PROTEST în Piața Sfatului. „Am fost doar eu la Brașov azi, dar n-am fost singură! Și n-am fost degeaba! Aseară au fost 1000 în stradă, astăzi unul! ...Auzeam pași oprindu-se lângă mine, auzeam...” 1

Auzeam pași oprindu-se lângă mine, auzeam discuții pornind în dreptul meu, iar un domn s-a oprit sa îmi vorbească. Mi-a zis că are 80 de ani, că a iesit aseară în stradă și a strigat până a înghețat. Mi-a zis că am dreptate și mi-a urat succes. Îi auzeam vocea gatuită de lacrimi.

Era un protest tăcut. Așa că doar m-am înclinat.

Nu am fost singură!
Nu e degeaba!

Nimic din ce facem pentru azi, pentru un măine mai bun pentru noi si copiii nostri nu e degeaba!”

PROTEST în Piața Sfatului. „Am fost doar eu la Brașov azi, dar n-am fost singură! Și n-am fost degeaba! Aseară au fost 1000 în stradă, astăzi unul! ...Auzeam pași oprindu-se lângă mine, auzeam...” 2

La București, zeci de oameni au protestat în Piața Victoriei.

Previous Story

Brașov: Doi tineri, reţinuţi în cazul bărbatului omorât într-o casă. Unul este minor

Next Story

Foto Brașov: „Deși există de mai bine de 10 ani, am descoperit de curând Sanctuarul de urși – Libearty de la Zărnești … Este un loc în care ajung urși cărora viața sălbatică le-a fost furată, puși să distreze turiști sau folosiți la circ…”