(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centură. Două persoane rănite!

Last Updated on ianuarie 27, 2018 Ciocnire violentă pe Centura Brașovului, sâmbătă dimineața între un autoturism Volkswagen Golf și un Tir. Din primele informații două persoane ar fi rănite.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAllen Nicholas a postat o fotografie cu mesajul: „ Accident pe centura,sens spre Stabilus, un Golf cu nr de Harghita a intrat într-un TIR

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centură. Două persoane rănite! 1

INFO TRAFIC ROMANIAAccident rutier cu 2 victime pe Centura Brasovului sensul de mers de la Stabilus spre Bucuresti.

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centură. Două persoane rănite! 2 (Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centură. Două persoane rănite! 3

Bala Claud La fel ca ieri pe dn1 cu duba și tir-ul ! Acolo duba avea anvelope chele și s-a mirat că a derapat când a intrat în curba cu viteza și a mai dat și de ditamai tir-ul pe sensul opus de mers ! Păcat de pasagerul care nu purta centura ! Se pare că nimeni și nimic nu vă poate convinge sa purtați centura și să lăsați dracului telefoanele, măcar când sunteți la volan !

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov: Starea pârtiilor. 0 grade Celsius, parțial înnorat

Next Story

Brașov: Răspuns de șofer RATBV după ce i s-a cerut să nu mai fumeze în autobuz. „S-a apropiat de mine și gesticulând amenințător cu degetul spre fața mea, urla în continuare …”