Brașov: Răspuns de șofer RATBV după ce i s-a cerut să nu mai fumeze în autobuz. „S-a apropiat de mine și gesticulând amenințător cu degetul spre fața mea, urla în continuare …”

Last Updated on ianuarie 27, 2018 Nu ar fi rău ca șoferii de autobuz de la RATBV să fie duși la psihoterapeuți așa cum se întâmplă cu șoferii de la Iași. Nu am mai avea cazuri ca cele descrise mai jos.

Pe Facebook, Kinga Mihaly a scris: „Nu sunt eu o mare povestitoare, nu obișnuiesc să vă împărtășesc pățaniile mele de zi cu zi pe Facebook, dar ce mi s-a întâmplat în această dimineață nu o mai puteam ține doar pentru mine:
Somnoroasă, la 7 și ceva dimineața, galopam spre stația de autobuz, prin mormanele de zăpadă(că nu toți sunt așa conștiincioși ca Robert Lazar, să curețe zăpada din fața blocului) .

Brașov: Răspuns de șofer RATBV după ce i s-a cerut să nu mai fumeze în autobuz. „S-a apropiat de mine și gesticulând amenințător cu degetul spre fața mea, urla în continuare ...” 1

(foto: arhiva)

Cum ajung eu în stație, hop și autobuzul. Chiar mă bucuram că a ajuns mai repede și nu trebuie să dârdâi de frig în stație, mai erau vreo 10 minute până la ora plecării(7:30). Urc în autobuz, mă așez și simt miros de fum de țigară. Mă uit spre șofer și văd în oglindă cum trage tacticos din țigară. Mă iau toate căldurile, mă ridic și mă duc la el:

Eu: -Bună ziua. Vă rog frumos șă nu fumați în autobuz!
Văzând că nu reacționează, îl mai rog odată…

Șofer: -Auzi, da’ cine ești tu să-mi spui să nu fumez?
Eu:- E lege, domnu’, iar legea e pentru toată lumea!

Șofer:- Îmi cer iertare și mă c…c în legea ta, ai înțeles? Mă f… în ea, lege, da?
Eu:- Măcar un pic de respect față de călători!

S-a ridicat de pe scaun, s-a apropiat de mine și gesticulând amenințător cu degetul spre fața mea, urla în continuare…Aceleași cuvinte, aceleași expresii. Credeam că mă și pocnește…Apoi a coborât din autobuz, urlând și înjurând…

În tot acest timp ceilalți călători se uitau, tăceau…, ignorând tot ce se întâmpla sub ochii lor. Așa cum se c…ă pe tot ce se întâmpă în țara asta!
Nu, nu l-am înregistrat, nu eram pregătită pentru o astfel de atitudine…Sunt pur și simplu șocată!

Dragă Ratbv, sper ca în urma reclamației pe care o voi depune să nu te c… și tu pe această problemă și să iei o atitudine corespunzătoare!”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă pe Centură. Două persoane rănite!

Next Story

Brașov: DISPĂRUT „Acasă a spus că merge la facultate”. L-ai văzut?