„Fenomenal, din a doua încercare, a doua zi am reușit să ajung din Brașov la București cu mașina pe aceste șosele nemaipomenite ale țării. Și-n traficul bară la bară am observat că…”

Last Updated on ianuarie 2, 2018 Turiștii care au vrut să plece marți din Brașov au avut parte, din nou, de blocaje în trafic. Digi 24 anunță că aproape întregul DN1 între Predeal-București era marți, la orele prânzului, plin de blocaje de circulație, potrivit informațiilor furnizate de aplicația online Waze.

Pe Facebook, Andrei Margulescu a scris: „Fenomenal, din a doua incercare, a doua zi am reusit sa ajung din Brasov la Bucuresti cu masina pe aceste sosele nemaipomenite ale tarii.

„Fenomenal, din a doua încercare, a doua zi am reușit să ajung din Brașov la București cu mașina pe aceste șosele nemaipomenite ale țării. Și-n traficul bară la bară am observat că...” 1

Si-n traficul bara la bara am observat ca aproape toate acele cruci din teava de metal, aruncate-n marginea drumului pe unde au fost accidente, cruci pe care le credeam uitate, aveau coronite de brad, decoratiuni, beteala.

Chiar si cele dinspre Ploiesti, mai din mijlocul campului”.

44,54 de kilometri la oră era marți, la orele prânzului, viteza medie de circulație pe Valea Prahovei între localitățile Predeal și București, potrivit datelor prezentate de aplicația Waze. Bucureștenii care se întorc acasă după sărbătorile de iarnă și-au înecat supărarea și au postat pe waze fotografii ale șoselei pe care pot fi observate coloane lungi de mașini.

Durata de parcurs pentru cei 147 de kilometri dintre Predeal și București era de 3 ore și 26 de minute. Aglomerația a fost sesizabilă și pe șoseaua care leagă Pârâul Rece de DN1. Coloana de mașini se întinde de la sanatoriul din Predeal până în drumul național Brașov-București.

Practic, nici șoferii care aleg drumurile locale ocolitoare nu sunt mai norocoși. Toate străzile din Sinaia folosite de șoferi pentru a ocoli DN1 sunt deasemenea aglomerate. Blocajele încep de la ieșirea din Predeal țin până la Breaza.
„Fenomenal, din a doua încercare, a doua zi am reușit să ajung din Brașov la București cu mașina pe aceste șosele nemaipomenite ale țării. Și-n traficul bară la bară am observat că...” 2
(Foto: DN1 la Azuga la ora 15.08)

Aglomerația, mai puțin intensă însă, era sesizată și pe ruta alternativă DN 1A. Plictisiți sau iritați automobiliștii au început să posteze mesaje pe waze. ”Puteți încerca pe jos sau să așteptați până face guvernul autostrada aia de 5 ani”, spune un utilizator.

Previous Story

Brașov: Despre cozile la pașapoarte. Valentin Vlad: „„Am și eu o postare off-topic…fără lamulțeanuri și din astea. Dacă veți dori sa vă faceți pașaport, pentru Brașov, și nu numai, exista …”

Next Story

Brașov: Sirenele răsună din nou astăzi. 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele