Brașov: Despre cozile la pașapoarte. Valentin Vlad: „„Am și eu o postare off-topic…fără lamulțeanuri și din astea. Dacă veți dori sa vă faceți pașaport, pentru Brașov, și nu numai, exista …”

Last Updated on ianuarie 2, 2018 Se pare că s-a rezolvat problema de la pașapoarte, nu se mai stă la cozi. Știe cineva dacă s-a rezolvat și la buletine?

Pe Facebook,Valentin Vlad a scris: „Am și eu o postare off-topic…fără lamulțeanuri și din astea. Dacă veți dori sa vă faceți pașaport, pentru Brașov, și nu numai, exista programarea online. Surprinzător, dar funcționează!

Brașov: Despre cozile la pașapoarte. Valentin Vlad: „„Am și eu o postare off-topic...fără lamulțeanuri și din astea. Dacă veți dori sa vă faceți pașaport, pentru Brașov, și nu numai, exista ...” 1

M-am programat după doar două zile, puteam și în ziua următoare însă e riscant că nu știi dacă apuci sa plătești taxa la Trezo. Ba mai mult alegi și ora. Am ajuns acolo, am intrat chiar cu câteva minute mai repede Brașov: Despre cozile la pașapoarte. Valentin Vlad: „„Am și eu o postare off-topic...fără lamulțeanuri și din astea. Dacă veți dori sa vă faceți pașaport, pentru Brașov, și nu numai, exista ...” 2🙄Brașov: Despre cozile la pașapoarte. Valentin Vlad: „„Am și eu o postare off-topic...fără lamulțeanuri și din astea. Dacă veți dori sa vă faceți pașaport, pentru Brașov, și nu numai, exista ...” 3😒Brașov: Despre cozile la pașapoarte. Valentin Vlad: „„Am și eu o postare off-topic...fără lamulțeanuri și din astea. Dacă veți dori sa vă faceți pașaport, pentru Brașov, și nu numai, exista ...” 4😮 și totul a decurs cum este normal sa decurgă, mai puțin softul care se mișcă ca și cum ar sta.

Mai mult, comportamentul și atitudinea funcționarului public m-a surprins plăcut. Păcat că nu știu cum îl cheamă că i-aș fi făcut reclamă.
Am scris asta pentru cei care și-ar face pașaport însă sunt speriați de cozile din lunile trecute”.

Previous Story

Brașov: REACȚIE Raed Arafat despre panourile antivaccin. “Uitati va la ce s-a intamplat cu copiii afectati de rujeola. Lipsa vaccinarii a fost ..“

Next Story

„Fenomenal, din a doua încercare, a doua zi am reușit să ajung din Brașov la București cu mașina pe aceste șosele nemaipomenite ale țării. Și-n traficul bară la bară am observat că…”