Brașov: Update. Din cele două femei găsite moarte de doi ani au mai rămas doar scheletele. Suspiciunile Poliției

Last Updated on ianuarie 19, 2018 Două femei, mamă și fiică au fost găsite moarte de vecini, întâmplător. Misiunea Poliției este îngreunată de faptul că din ele au rămas doar scheletul, ele fiind decedate de doi ani.

Totuşi, se bănuieşte că femeile ar fi murit de la o scurgere de gaze de la o butelie de camping cu gaz, găsită în locuinţă, potrivit unor surse judiciare. O altă ipoteză este că femeile au murit de frig. Deși un vecin al femeilor a fost cel care a sunat la 112, se pare că primii care au descoperit cadavrele au fost niște tâlhari veniți să fure din casă.

Brașov: Update. Din cele două femei găsite moarte de doi ani au mai rămas doar scheletele. Suspiciunile Poliției 1

Ancheta, deși este la început, a scos la ”lumină” mai multe aspecte. În primul rând, anchetatorii au exclus varianta unei crime. Autopsia făcută de medicii legiști a arătat faptul că pe trupul celor două femei, mamă și fiică, nu sunt urme de violență.

În plus, la examinarea făcută s-a constatat faptul că acestea au murit, cel mai probabil, de frig. Urmează să se facă și teste histopatologice pentru a se vedea dacă femeile sufereau de vreo boală, fapt ce ar fi condus la moartea acestora.

O altă ipoteză luată în calcul este și că cele două femei ar fi murit de la o scurgere de gaze, scrie libertatea.ro.

Previous Story

Brașov: Bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului se transformă în băncuţe pentru picnic

Next Story

Brașov: Protestul elevilor împotriva ordinului de ministru care le interzice telefoanele mobile la ore. „Dacă elevii trebuie să renunţe la telefoane, de ce să nu o facă si profesorii?”