Brașov: Un poliţist de la Imigrări, arestat pentru că şi-a bătut grav iubita

Last Updated on ianuarie 4, 2018 Fiul fostului șef al Poliției Transporturi Feroviare Brașov şi fost secretar de stat în MT, Ioan Trocaru, şi-a bătut iubita cu care are un copil de doi ani.

Mihai Trocaru, angajat la Seviciul de Imigrări din Braşov, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a bătut crunt iubita din cauza geloziei, informează monitorulexpres.ro.

Brașov: Un poliţist de la Imigrări, arestat pentru că şi-a bătut grav iubita 1

Anchetatorii au stabilit că bărbatul ar fi amenințat-o cu moartea pe iubita sa și ar fi sechestrat-o în locuință. Judecătoria Braşov a decis, joi după-amiază, plasarea în arest la domiciliu, pentru 15 zile, a polițistului brașovean. Mihai Trocaru are 34 de ani şi nu este pentru prima dată cînd o bate pe iubita lui.

Femeia îl părăsise pe partenerul agresiv, cu care are un copil de doi ani. În 2 ianuarie, în jurul orei 20.30, Trocaru a venit în vizită, dar, ros de gelozie, a lovit-o pe mama copilului său cu care ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu forţa.

Previous Story

Video Brașov: 5 copii rătăciţi în Masivul Postăvaru au fost salvaţi de jandarmii montani

Next Story

Zara Ovidiu: „Chin si jale! Întoarcere de la Brașov la București…. Drum imposibil! Facem și noi o autostradă care să lege Ardealul de Regat?”