Accident Brașov: Bărbat de 80 de ani, lovit de maşină, a mers singur la Urgențe, la Județean. Șoferul a fugit de la locul acidentului

Last Updated on ianuarie 11, 2018 Un bărbat de 80 de ani a avut marți ghinionul de a fi lovit de o mașină în zona spitalului CFR. Șoferul a fugit de la locul accidentului și a fost găsit de polițiști acasă. Bătrânul de 80 de ani a plecat pe jos spre Urgențele de la Județean.

„Un bărbat de 55 ani, din judeţul Braşov, care a condus un autoturism pe strada 15 Noiembrie, dinspre strada Castanilor spre strada Petru Rareş, la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu numărul 94, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 80 ani, angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe care l-a accidentat.

Accident Brașov: Bărbat de 80 de ani, lovit de maşină, a mers singur la Urgențe, la Județean. Șoferul a fugit de la locul acidentului 1

După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie. El a fost identificat ulterior, la domiciliu, iar la testarea sa din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,31 mg/l alcool pur.

În consecinţă acesta a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat Gabriela Dinu, reprezentanta Poliţiei Braşov, citată de bzb.ro.

Şoferul s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Previous Story

Brașov: Părinții fetei mușcate de urs dă în judecată instituțiile statului. Mamă: “I s-a furat toată copilăria”

Next Story

Oktoberfest Brașov, ediția 10. S-a stabilit data și locația pentru 2018