Toni Delaco: „La doar câțiva kilometri de Brașov, oraș bogat, civilizat, modern, familii trăiesc în cocioabe neîncălzite, 10 oameni mănâncă 3 ouă, că asta e tot ce au, și copiii încalță ghetele cu schimbul”

Last Updated on decembrie 11, 2017 Toni Delaco atrage atenția asupra situaților grele prin care trec multe familii din apropierea Brașovului.

Pe Facebook, Toni Delaco a scris: „La doar câțiva kilometri de Brașov, oraș bogat, civilizat, modern, familii trăiesc în cocioabe neîncălzite, 10 oameni mănâncă 3 ouă, că asta e tot ce au, și copiii încalță ghetele cu schimbul.

Toni Delaco: „La doar câțiva kilometri de Brașov, oraș bogat, civilizat, modern, familii trăiesc în cocioabe neîncălzite, 10 oameni mănâncă 3 ouă, că asta e tot ce au, și copiii încalță ghetele cu schimbul” 1

E multă sărăcie în țara asta și multă tristețe dar nu le vede nimeni pentru că am plecat după fentă și suntem absorbiți de scandalul legilor justiției. Doar în decembrie ne amintim de amărâți și ne grăbim în ianuarie să uităm de ei, că deh, avem altele pe cap. Cred că primul pas ca să schimbăm lucrurile ar fi să nu ne mai prefacem că nu vedem sărmanii ăștia fără casă, fără viitor.
Și să ne prelungim bunătatea și în ianuarie, și în aprilie, și în octombrie.

Crăciun tot anul, ar fi fantastic, nu?”

Cristiana Huzum Cred că în afara de mesaje, puteți face cate ceva pentru acești oameni. Delaco poate face cu adevărat ceva important. Nu

Toni Delaco Dumneavoastra credeti ca scriu despre asta si atat? Nici vorba. Dar responsabiitatea este a noastra, ca societate. Sa fim atenti, sa nu ii ignoram. Nu v-am cerut sa le dati bani, nu este treaba dumneavoastra, insa treaba dumneavoastra este sa sesizati autoritatile, sa vorbiti cu parlamentarul dumneavoastra si, impreuna cu acesta, sa se propuna masuri anti-saracie. Degeaba vin eu si pansez buba, nu pot sa o vindec.

Previous Story

Brașov-București cu trenul Astra TransCarpatic, program nou. Cât costă un bilet

Next Story

(Video) George, eroul din Brașov care a ajuns vedetă în presa din Marea Britanie