Brașov-București cu trenul Astra TransCarpatic, program nou. Cât costă un bilet

Last Updated on decembrie 11, 2017 Astra TransCarpatic anunță noul program Brașov-București și retur. Prețul unui bilet este de 36 de lei la care se adaugă rezervarea de loc, 3.6 lei.

Pe Facebook, Jurnal Feroviar a scris: „Varianta Astra TransCarpatic a intrat in circulatie pe M300 intre Bucuresti Nord – Brasov si retur.

Brașov-București cu trenul Astra TransCarpatic, program nou. Cât costă un bilet 1 Brașov-București cu trenul Astra TransCarpatic, program nou. Cât costă un bilet 2

Astra TransCarpatic este o varianta, pentru ca vor veni si zilele in care nici un operator feroviar de calatori, fie el de stat sau privat, nu vor putea prelua tot fluxul de calatori de pe Valea Prahovei.

Mersul de tren al ATC e bun, tarifele sunt rezonabile iar conditiile din tren printre cele mai bune. Mult succes tuturor in sezonul de iarna 2017-2018.

Sursa foto.
Andrei Andras”.

Previous Story

Brașov: Tâlhărit în staţia de autobuz RATBV şi-apoi bătut bine, ca să nu poată suna la 112

Next Story

Toni Delaco: „La doar câțiva kilometri de Brașov, oraș bogat, civilizat, modern, familii trăiesc în cocioabe neîncălzite, 10 oameni mănâncă 3 ouă, că asta e tot ce au, și copiii încalță ghetele cu schimbul”