Noise, un nou festival în Brașov! 40 de artiști confirmați pentru prima ediție

Last Updated on decembrie 12, 2017 În Brașov, comunitatea Noise (makenoise.ro) pregătește un festival care să nu semene cu altele consacrate în România, cum este Untold de la Cluj.

„Este diferit prin simplul fapt că ne dorim să se întâmple în Brașov 🙂 Genuri muzicale abordate? Electronic dance music, funky, future house, deep house, progressive, live artists, drum n bass, hip hop, pop rock.

Noise, un nou festival în Brașov! 40 de artiști confirmați pentru prima ediție 1

Echipa NOISE desenează un festival de muzică la Brașov, cam asta ar trebui să facă zgomot. Unde? Suntem în loading cu locația în care să putem petrece până-n zori fără a deranja comunicarea dintre generații 🙂 Ne dorim un loc brut, neexploatat pe care să facem noi zgomot timp de 3 zile.

Ce va cuprinde? 3 scene, zonă de food court, zonă de relaxare, market place, lounge-uri, zone cu dulciuri, camping, activități recreative”, spun organizatorii.

Proiectul își dorește să promoveze artiștii din România, să atace mai multe genuri muzicale. „Nu ne propunem să replicăm alte festivaluri consacrate din România, așteptăm în continuare să ni se alăture cât mai mulți agenți economici și voluntari și suntem convinși că cu multă voință din partea tuturor se va realiza acest festival. Ne dorim să atacăm și segmentul de family, vom acorda atenție aparte și persoanelor cu dizabilități, să desfășurăm activități culturale, gen teatru de improvizație” a declarat  Dorin Gapo, fondatorul comunității pentru bizbrasov.ro.

„Vizavi de line-up, deja avem confirmați 40 de artiști din România din sfera drum and bass și dubstep, colaborăm cu șase case de producție din România care dețin comunități de trap, tehno, hip-hop. Ne bucurăm că proiectul a avut priză la public deși s-a lansat doar de două luni”

Previous Story

Accident Brașov: Femeie lovită de un autobuz. A murit pe loc

Next Story

Brașov: Poșta Română deschide un oficiu non-stop, 24 de ore din 24