Brașov: Poșta Română deschide un oficiu non-stop, 24 de ore din 24

Last Updated on decembrie 12, 2017 Poșta Română a anunțat, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, deschiderea unui oficiu poștal non stop în Brașov și alte șapte orașe. Oficiul poștal din Brașov, ce va fi deschis non stop, va fi cel din in incinta CRTZ Brasov, Bd. Garii FN. Acesta funcționează acum după programul duminica ora 20.00 pana Sambata la ora 15:00.

În perioada aglomerată care va urma cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Poşta Română vine în întâmpinarea clienţilor şi pune la dispoziţie 8 oficii poştale express cu program 24 de ore din 24, şase zile din şapte. Astfel, prin serviciul Prioripost, clienţii pot trimite, la orice oră, cadouri celor dragi care vor ajunge la ei in cel mai scurt timp.

Brașov: Poșta Română deschide un oficiu non-stop, 24 de ore din 24 1

Oficiile poştale express sunt deschise de duminică de la ora 18:00, pana sâmbătă la ora 18:00, în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Bacău, Ploieşti, Craiova, Râmnicu Vâlcea şi sunt dedicate persoanelor care vor să trimită urgent plicuri şi colete şi în afara programului de lucru standard al oficiilor poştale.

Coletele trimise de tine cu Prioripost ajung la destinaţie în 12 ore dacă le trimiţi în aceeaşi localitate, 24 de ore dacă le trimiţi între oraşe reşedinţă de judeţ sau intra-judeţean, sau în 36 de ore între oricare alte două localităţi din România.

Dacă vrei şi mai rapid, Poşta Română îţi pune la dispoziţie serviciul Ultrapost, un serviciu premium intern “door to door”, de preluare, transport şi distribuire a trimiterilor poştale în şi între 18 mari oraşe din România: Bucureşti, Alexandria, Ploieşti, Craiova, Constanţa, Bacău, Iaşi, Braşov, Cluj, Timişoara, Galaţi, Brăila, Miercurea Ciuc, Sibiu, Giurgiu, Sf. Gheorghe, Buzău şi Focşani. Coletul tău va ajunge în două ore, in acelaşi oraş şi 24 de ore în oricare alt oraş din reţeaua Ultrapost. Destinatarul va primi coletul la domiciliu, din mainile angajatului Poştei Române.

În cazul în care vrei să trimiţi un colet in străinătate, poţi apela la servciul EMS prin care pachetul tău poate ajunge cele 103 destinaţii internaţionale, la tarife stabilite pe ţări de destinaţie şi trepte de greutate.

Prioripost este serviciul de curierat rapid (express) intern al Poştei Române care oferă un tarif competitiv pentru piaţa românească. Clienţii Poştei Române plătesc aceeaşi sumă indiferent de localitatea destinatarului, fără să îi fie percepută taxă pentru kilometri suplimentari.

După lansarea comenzii, coletul îţi este ridicat de acasă, destinatarul este anunţat telefonic în momentul în care poate intra în posesia coletului, iar angajatul Poştei Române i-l înmânează la domiciliu. Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, pe site-ul Poştei Române.

Previous Story

Noise, un nou festival în Brașov! 40 de artiști confirmați pentru prima ediție

Next Story

Brașov: PROTEST în fața sediului PSD! „De sărbători, fără infractori”, „Nu vrem să fim o nație de hoți”, „DNA să vină să vă ia”