Foto Poiana Brașov: Se schiază bine pe multe pârtii. S-a redeschis pârtia Drumul Roșu în totalitate

Last Updated on decembrie 21, 2017 Reprezentanții Salvamont Poiana Brașov anunță că joi se schiază pe toate partiile din partea superioara a masivului- Kanzel, Lupului, Sulinar, Ruia si Drumul Rosu.

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „Buna dimineata. Astazi 21.12.2017 la ora 09:30 in Poiana Brasov sunt -7 grade celsius.
In Cristianu Mare sunt -12 grade celsius, ninge si este ceata.
Functioneaza telecabina Kanzel, telegondola si telescaunul Ruia.

Foto Poiana Brașov: Se schiază bine pe multe pârtii. S-a redeschis pârtia Drumul Roșu în totalitate 1 Foto Poiana Brașov: Se schiază bine pe multe pârtii. S-a redeschis pârtia Drumul Roșu în totalitate 2

Se schiaza pe toate partiile din partea superioara a masivului- Kanzel, Lupului, Sulinar, Ruia si Drumul Rosu.
S-a redeschis partia Drumul Rosu in totalitate, in rest zona inferioara a tuturor celorlalte partii ramane in continuare inchisa, din cauza lipsei zapezii sau a faptului ca pe anumite portiuni se lucreaza.

Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor PARTIE INCHISA si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.

Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati in siguranta!”

Previous Story

Brașov: Un bărbat a căzut într-o groapă de pe stradă unde se desfăşoară mai multe lucrări. A fost nevoie de intervenția alpiniștilor

Next Story

Accidente Brașov: 3 persoane lovite în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni! Este vânătoare de pietoni pe străzi?