Accidente Brașov: 3 persoane lovite în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni! Este vânătoare de pietoni pe străzi?

Last Updated on decembrie 21, 2017 Pietonii au viață grea în Brașov. 3 persoane au fost lovite în 24 de ore, pe treceri de pietoni. Două miercuri, una joi seara. Miercuri, un bărbat și o femeie au fost lovite de autoturisme. O tânără în vârstă de 27 de ani a fost lovită pe o trecere de pietoni, având „verde” pentru pietoni. Accidentul a fost provocat de o şoferiţă în vârstă de 58 de ani, pe strada Independenţei din municipiul Braşov.

„O femeie de 58 ani, din județul Brașov, a condus un autoturism pe str. Independenței, dinspre Bartolomeu spre str. 13 Decembrie, iar la trecerea pentru pietoni din apropierea unei unități de cazare a surprins și accidentat o femeie de 27 ani, angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe culoarea verde a semaforului, adresată pietonilor.Ulterior accidentului, conducătoarea auto a transportat pietonul la domiciliu, fără a anunța poliția. În cursul serii, pietonul a acuzat dureri în urma evenimentului rutier și s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu pentru mytex.ro.

Accidente Brașov: 3 persoane lovite în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni! Este vânătoare de pietoni pe străzi? 1

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

O persoană a fost lovită de un autoturism, miercuri după-masă, în jurul orelor 15.30, în zona Onix din municipiul Braşov. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, victima acuza dureri lombare. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD.

 

Joi seara, pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Adelina Mănoiu a scris: „Accident înainte de intrare in giratoriu cu Hărmanului ,trecerea de pietoni de la rapid .. Un pieton cred ca este implicat Ora 17:30”

Alex Sandra Confirm! Se circula greu, dar se circula. Este o masina de smurd si politia face masuratori !

Accidente Brașov: 3 persoane lovite în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni! Este vânătoare de pietoni pe străzi? 2

Adrian Zaharia Blocaj până la Făget. 18:05

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Poiana Brașov: Se schiază bine pe multe pârtii. S-a redeschis pârtia Drumul Roșu în totalitate

Next Story

Brașov: În două şcoli s-au deschis cabinete stomatologice. Pot merge elevi din toate școlile