(Foto) Poiana Brașov: NINGE și se schiază!

Last Updated on decembrie 20, 2017 Membrii Salvamont din Poiana Brașov anunță că miercuri dimineață ninge și se schiză pe partiile din partea superioara a masivului- Kanzel, Lupului, Sulinar si Drumul Rosu, cu exceptia partiei Ruia.

Pe Facebook,Salvamont Poiana Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „Buna dimineata.  Astazi 20.12.2017 la ora 09:30 in Poiana Brasov sunt -7 grade celsius si ninge.
In Cristianu Mare sunt -12 grade celsius, ninge si este ceata.
Functioneaza telegondola si telescaunul Ruia

(Foto) Poiana Brașov: NINGE și se schiază! 1 (Foto) Poiana Brașov: NINGE și se schiază! 2

Se schiaza pe partiile din partea superioara a masivului- Kanzel, Lupului, Sulinar si Drumul Rosu, cu exceptia partiei Ruia.
Zona inferioara a tuturor partiilor este inchisa din cauza lipsei zapezii, sau a faptului ca unele portiuni sunt in proces de amenajare si asta pentru ca se intervine masiv cu instalatiile de produs zapada artificiala.

Va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor PARTIE INCHISA si sa nu va aventurati pe ele, deoarece riscul de accidentare este unul considerabil.
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.

Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati in siguranta!”

Previous Story

Foto Brașov: A pierdut încărcătură în sensul giratoriu Griviței cu Aurel Vlaicu. „Asa mor oamenii, ce se intampla daca in dreapta era o masina si cadrau țevile acelea?”

Next Story

(Video) Aeroportul Brașov. RUȘINOS! Parlamentarii PSD au votat împotriva alocării sumei de 270,000 lei. Ce spune deputata Mara Mareș