Foto Brașov: A pierdut încărcătură în sensul giratoriu Griviței cu Aurel Vlaicu. „Asa mor oamenii, ce se intampla daca in dreapta era o masina si cadrau țevile acelea?”

Last Updated on decembrie 20, 2017 Un incident care se putea lăsa cu urmări grave a avut loc marți, în sensul giratoriu Griviței cu Aurel Vlaicu. Un șofer a pierdut încărcătura care putea cădea pe o mașină sau, mai grav, pe un biciclist.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov,  Ąłęx Bulenci a postat  fotografii cu mesajul: „Giratoriu Grivitei cu Aurel Vlaicu”

Foto Brașov: A pierdut încărcătură în sensul giratoriu Griviței cu Aurel Vlaicu. „Asa mor oamenii, ce se intampla daca in dreapta era o masina si cadrau țevile acelea?” 1 Foto Brașov: A pierdut încărcătură în sensul giratoriu Griviței cu Aurel Vlaicu. „Asa mor oamenii, ce se intampla daca in dreapta era o masina si cadrau țevile acelea?” 2

Sergiu Hodas Asa mor oamenii, ce se intampla daca in dreapta era o masina si cadrau țevile acelea? Chiar nu ne pasa de cei din jur. Pe bune !!

Mircea Pop in masina esti un pic mai protejat. puteau fi biciclisti sau pietoni in functie de locatie. bine ca a fost doar atat si sper ca am invatat cu totii. cand ii vedem sa ne ferim

Ruxanda Galut Mircea Pop, sa te feresti unde, daca este aglomerat si esti obligat sa te bagi, exact ca in giratoriu unde s-a intamplat!?
Am trecut acum 10 minute si erau pe marginea drumului toata “mizeriile” alea.

Previous Story

Polițiștii din Brașov au ieșit la protest împotriva modificărilor la Legile Justiției

Next Story

(Foto) Poiana Brașov: NINGE și se schiază!