Foto Brașov: TRIST. Piața Sfatului cam goală la aprinderea luminilor de Crăciun. Anul trecut era plin și pe Republicii! Nu era mai bine de 1 Decembrie, cea mai importantă zi a României?

Last Updated on decembrie 6, 2017 Lume puțină în Piața Sfatului miercuri seara la aprinderea luminilor de Crăciun. Autoritățile nu au ținut cont de minivacanța de 1 Decembrie când brașovenii au fost liberi și zeci de mii de turiști ne-au vizitat orașul.

În rest, detalii ca acestea:  Bradul din Piaţa Sfatului are 28 de metri înălţime, din care 25 deasupra solului, şi este împodobit cu 33.400 de beculeţe şi flashuri luminoase, 98 de modele luminoase şi 800 de metri de beteală.

Foto Brașov: TRIST. Piața Sfatului cam goală la aprinderea luminilor de Crăciun. Anul trecut era plin și pe Republicii! Nu era mai bine de 1 Decembrie, cea mai importantă zi a României? 1 Foto Brașov: TRIST. Piața Sfatului cam goală la aprinderea luminilor de Crăciun. Anul trecut era plin și pe Republicii! Nu era mai bine de 1 Decembrie, cea mai importantă zi a României? 2 Foto Brașov: TRIST. Piața Sfatului cam goală la aprinderea luminilor de Crăciun. Anul trecut era plin și pe Republicii! Nu era mai bine de 1 Decembrie, cea mai importantă zi a României? 3

(foto: ora 17:00)

Video LIVE mai jos: Piata Sfatului (flashnet.ro)

Foto Brașov: TRIST. Piața Sfatului cam goală la aprinderea luminilor de Crăciun. Anul trecut era plin și pe Republicii! Nu era mai bine de 1 Decembrie, cea mai importantă zi a României? 4

Tot miercuri va fi deschis Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului, de unde turiștii vor putea cumpăra cadouri şi produse alimentare specifice Crăciunului. O altă zonă de târg de Crăciun va fi la patinoarul din piațeta Sfântul Ioan”.

Strada Republicii, Webcam Live Brasov Romania (flashnet.ro)

444

Anul acesta brazi împodobiți, de dimensiuni mai mici decât cel din Piața Sfatului, se vor găsi și în Piața Enescu, piaţeta Sf. Ioan și Piața Unirii.

Vezi video aici cu 20,000 de brașoveni în Piața Sfatului, 2015. În 2016 au fost 30,000.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Vezi LIVE aprinderea luminilor de Crăciun din Piața Sfatului, miercuri 6 decembrie

Next Story

Brașov: S-a deschis patinoarul din Piaţeta Sfîntul Ioan. Gratuit pentru copii