Brașov: S-a deschis patinoarul din Piaţeta Sfîntul Ioan. Gratuit pentru copii

Last Updated on decembrie 7, 2017 Brașovul beneficiază de miercuri seara de un patinoar gratuit pentru copii, în Piaţeta Sfîntul Ioan, în spatele hotelului Aro.

În aceeaşi piaţetă vor fi şi cîteva căsuţe, din cele care au fost scoase spre închiriere pentru comercianţi la Tîrgul din Piaţa Sfatului, dar nu au fost licitate. Aceste căsuţe vor fi ocupate, gratuit, de către ONG-uri şi fundaţii comunitare sau care oferă servicii sociale, pentru a-şi vinde produsele şi a se promova, informează RTT Brașov.
Brașov: S-a deschis patinoarul din Piaţeta Sfîntul Ioan. Gratuit pentru copii 1

Un alt patinoar va fi disponibil sub Tâmpa – cel de la Baza Olimpia, care se redeschide după o pauză de doi ani.
Brașov: S-a deschis patinoarul din Piaţeta Sfîntul Ioan. Gratuit pentru copii 2

Deşi reprezentanţii Consiliului Judeţean au anunţat că patinoarul ar urma să fie deschis din 15 decembrie, deocamdată aici nu se întâmplă nimic. Aici, de luni până vineri, ar urma să beneficieze de gratuitate grupurile de elevi de la școlile gimnaziale precum și cele formate din copiii beneficiari ai serviciilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Previous Story

Foto Brașov: TRIST. Piața Sfatului cam goală la aprinderea luminilor de Crăciun. Anul trecut era plin și pe Republicii! Nu era mai bine de 1 Decembrie, cea mai importantă zi a României?

Next Story

Foto Brașov: Bradul de Crăciun arată superb și în acest an. Însă este „stricat” de atelajul cu Vin Fiert amplasat strategic alături de scena nașterii Mântuitorului și de jilțul lui Moș Crăciun