Drumul Brașov – Cristian continuă să-i exaspereze pe şoferi. Fără marcaje, pământul de pe margini s-a transformat în noroi

(Last Updated On: December 5, 2017)

Drumul dintre Brașov și Cristian este în continuare un chin pentru șoferi.

După ce drumarii de la CNAIR i-au exasperat toată vara şi toamna pe şoferi cu semafoarele instalate pe un drum pe care luni întregi nu a lucrat nimeni, în prag de iarnă circulaţia este la fel de dificilă.

Covorul asfaltic a fost aşternut, dar carosabilulul nu a fost delimitat corespunzător de pământul de pe margini, transformat în aceste zile în noroi. Drumul nu fost trasat nici pe mijloc cu marcajul de separare a benzilor, astfel că circulaţia este dificilă şi chiar riscantă mai ales noaptea, scrie stiri.rttbrasov.ro

Zilele trecute, când a plouat abundent, şoferilor le-a fost greu să distingă unde se termină şoseaua şi de unde începe marginea de pământ, devenită cleioasă din cauza ploilor. Într-una din zilele trecute, un utilaj al firmei care a efectuat lucrările s-a afundat în noroiul de pe marginea drumului şi s-a răsturnat. Acum, înainte ca recepţia să fie făcută, pe multe porţiuni marginea drumului a început să se surpe.

„Ei s-au angajat ca până în 8 decembrie finalizează toate lucrările de pe partea carosabilă, inclusiv cu lucrările de siguranţă rutieră , am solicitat să se pună parapeţi metalici acolo unde au fost demontaţi să se mai suplimenteze acolo unde nu exista”, spunea, în 22 noiembrie, Adriana Nicula, director DRDP Braşov.