Brașov: Aprinderea luminilor de Crăciun din Piața Sfatului, anunț al Primăriei. La ce oră se aprind

Last Updated on decembrie 5, 2017 Primăria Brașov organizează miercuri festivitatea de aprindere a luminilor de Crăciun din Piața Sfatului.  Pe Facebook, Primăria Municipiului Braşov a scris: „De mâine, Braşovul redevine “Oraşul din poveste”

Evenimentul din Piața Sfatului va începe la ora 17.00.
Primarul George Scripcaru va aprinde marți, 6 decembrie, la ora 17.00, luminițele din bradul de Crăciun şi iluminatul festiv de sărbători.  După aprinderea iluminatului de sărbători, pe scena din Piața Sfatului vor urca cei de la Proconsul și celebra formaţie britanică SMOKIE.

Brașov: Aprinderea luminilor de Crăciun din Piața Sfatului, anunț al Primăriei. La ce oră se aprind 1

Bradul din Piaţa Sfatului are 28 de metri înălţime, din care 25 deasupra solului, şi este împodobit cu 33.400 de beculeţe şi flashuri luminoase, 98 de modele luminoase şi 800 de metri de beteală.

La aceasta se adaugă modelele luminoase de pe stâlpii de iluminat din Piața Sfatului şi cele de pe Casa Sfatului.

La fel de spectaculoase sunt și tavanele luminoase, care în acest an au fost montate pe mai multe străzi pietonale din centrul istoric. Astfel, str. Republicii, Postăvarului, Michael Weiss, Diaconu Coresi, Apolonia Hirscher, cele 3 intrări spre Piața Enescu şi str. Valentin Wagner au fost acoperite cu 30 de kilometri de şiruri luminoase, însemnând aproape 300.000 de leduri şi flashuri
Și străzile din zona centrală (N. Iorga, bulevardul Eroilor, în zona Casa Armatei și Livada Poștei, strada Mureşenilor) sunt împodobite de sărbătoare cu 120 de modele luminoase.
În piaţeta de pe str. Sf. Ioan, tot de mâine va fi deschis şi patinoarul cu acces gratuit pentru copii.

Anul acesta brazi împodobiți, de dimensiuni mai mici decât cel din Piața Sfatului, se vor găsi și în Piața Enescu, piaţeta Sf. Ioan și Piața Unirii.

Tot miercuri va fi deschis Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului, de unde turiștii vor putea cumpăra cadouri şi produse alimentare specifice Crăciunului. O altă zonă de târg de Crăciun va fi la patinoarul din piațeta Sfântul Ioan”.

Previous Story

Drumul Brașov – Cristian continuă să-i exaspereze pe şoferi. Fără marcaje, pământul de pe margini s-a transformat în noroi

Next Story

(Foto) Brașovul BLOCAT! „Bună dimineața București de munte. Bară la bară Centru Civic” … „Am făcut în 50 de minute un drum pe care-l fac, la aceeași oră, în 20 și nici măcar n-am o explicație pentru asta…”