Brașovul NU, Baia Mare DA, bani pentru Aeroport

Last Updated on decembrie 17, 2017 Inexplicabil cum Baia Mare a primit 40 de miliaone de lei de la Guvern pentru lucrări la Aeroport iar Brașovul primește 0 lei.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, citat de brasovtv.com: Din păcate acest proiect nu există în Master Planul de Transport, nu este o prioritate națională, după cum am văzut cu toții. Nefiind în acest Master Plan nu se alocă nici posibilități bugetare și atunci va trebui să ne bazăm foarte mult pe ceea ce vom face noi la nivel local ”.

Brașovul NU, Baia Mare DA, bani pentru Aeroport 1

Guvernul României a alocat joi, din rezerva bugetară, 25 de milioane de lei pentru plata lucrărilor efectuate la pista aerogarii din reședința Maramureșului. Suma se adaugă la cei 15 milioane lei alocați deja de guvernanți la începutul acestui an. Totuși, lucrările sunt departe de a fi achitate în totalitate constructorului, potrivit Digi 24.

În ultimii doi ani, în Aeroportul din Baia Mare au fost investiți aproape 80 de milioane de lei.

Previous Story

Brașov: Bărbat dat dispărut găsit mort în pădure

Next Story

Accident Brașov. Update. Cât de tragic! Ofiterul de jandarmerie a pierit împreună cu fiica sa de numai 3 ani. Cealaltă fetiță, de 4 ani este în stare gravă la spital. Soția este însărcinată și rănită. Tragedia în accidentul de la ieșire din Brașov spre Hărman