Accident Brașov. Update. Cât de tragic! Ofiterul de jandarmerie a pierit împreună cu fiica sa de numai 3 ani. Cealaltă fetiță, de 4 ani este în stare gravă la spital. Soția este însărcinată și rănită. Tragedia în accidentul de la ieșire din Brașov spre Hărman

Last Updated on decembrie 18, 2017 Sâmbătă a avut loc un tragic accident de circulație în care o familie a fost pur și simplu distrusă. Ofiterul de jandarmerie Cioancă Florin, mort nevinovat în urma unui tragicului accident rutier de la Brasov, a pierit împreună cu fiica sa de numai 3 ani.

Ofiterul de jandarmerie era instructor militar la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, iar colegii săi de muncă au numai cuvinte de lauda despre el. Potrivit acestora, Florin a apucat să se bucure de noua funcţie obţinută numai de o luna, despre care jandarmul a spus că ar fi fost visul lui împlinit, potrivit Observator TV.

Accident Brașov. Update. Cât de tragic! Ofiterul de jandarmerie a pierit împreună cu fiica sa de numai 3 ani. Cealaltă fetiță, de 4 ani este în stare gravă la spital. Soția este însărcinată și rănită. Tragedia în accidentul de la ieșire din Brașov spre Hărman 1

Tânărul ofiţer a trecut în urmă cu o lună de examanul de ofiţer, era un om implinit atât pe plan familial cât şi profesional. Avea două fetiţe, iar soţa sa este gravidă cu al treilea copil, un băieţel.

Colegii săi spun că tânărul era un om dornic să înveţe, care îşi iubea foarte mult meseria. Un om prefectionist şi deosebit, care a ajuns la funţia de intructor militar, o functie care cu greu va fi compensată în unitate. Harghiteanul era un iubitor al munţilor, făcând nenumărate excursii împreună cu prietenii săi.

Colegii spun ca pe langa faptul că era un bun prieten, era mai mult decât coleg, un camard in care aveau încredere, sprijin, şi odată cu moartea lui, a lasat un gol pe care cu greu îl va acoperi cineva.

Sublocotenentul de jandarmerie Cioancă Florin şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, într-un teribil accident rutier, în care au fost implicate 4 maşini. Tânărul de 34 ani se afla în maşină cu familia, alcătuită din soţie şi cele două fete, de 3 şi 4 ani. În urma impactului, sublocotenentul de jandarmerie Cioancă Florin a decedat, la fel şi una dintre fetiţele sale, cea în vârstă de 3 ani, aflată pe bancheta din spate. Soţia sa a fost rănită, iar fetiţa de 4 ani a fost şi ea grav rănită, aflându-se în acest moment internate în spital.

Şoferiţa care a provocat accidentul a lovit din spate maşina de pe banda 2, care a părăsit banda de mers şi s-a lovit frontal cu maşina jandarmului Cioancă Florin. Apoi, maşina jandarmului a fost lovită din spate de un alt autovehicul, care n-a mai putut evita impactul.

Previous Story

Brașovul NU, Baia Mare DA, bani pentru Aeroport

Next Story

Uniunea Junilor din Scheii Brasovului si Brasovechi va invita vineri in Piata Unirii, de la orele 18.00, la serbarea dedicata sarbatorilor de iarna, “Mos Craciun vine in Schei”