Brașov: Se mai deschide un patinoar! „Demonstrații de hochei, show de lasere și lumini, dar și multe surprize și premii”

Last Updated on decembrie 15, 2017 UPDATE „Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, deschiderea oficială a patinoarului, precum și programul pentru public din 16 Decembrie, se vor amâna pentru o dată care vă va fi comunicată ulterior. Vă mulțumim pentru înțelegere”, anunță organizatorii.

Pentru public, Brașovul are un patinoar deschis în Piațșa Sf. Ioan, în spatele hotelului Aro. Sâmbătă se mai deschide unul, la Macromall.

Pe Facebook, Patinoarul Brașov Ice Dream a scris: „Sâmbătă, 16 Decembrie, ora 16:00 vă așteptăm în număr cât mai mare la deschiderea oficială a Patinoarului Ice Dream Brașov, unde vă veți putea bucura de demonstrații de hochei, show de lasere și lumini, dar și multe surprize și premii. La sfârșitul demonstrațiilor, patinoarul va fi deschis și pentru public. Parteneri oficiali: DECATHLON și DACIA PLANT.
Voi veniți cu bună-dispoziția, iar noi ne ocupăm de restul!

Brașov: Se mai deschide un patinoar! „Demonstrații de hochei, show de lasere și lumini, dar și multe surprize și premii” 1

Patinoarul care a fost la Coresi iarna trecuta, acum e la Macromall.

Brașov: Se mai deschide un patinoar! „Demonstrații de hochei, show de lasere și lumini, dar și multe surprize și premii” 2📍Adresa: Calea București – Macromall”

Previous Story

Accidente Brașov: Două femei în stare gravă, lovite în timp ce traversau strada, la ieșire din oraș și în Bod

Next Story

SEMNAT Brașovul cumpără 105 autobuze NOI! Bune și pentru localitățile din zona metropolitană, Prejmer, Stupini, Săcele, Râșnov, Zărnești etc