Brașov: S-a deschis un nou patinoar. Cât este intrarea și când se deschide și cel de la Olimpia

Last Updated on decembrie 23, 2017 Brașovenii au acum două patinoare, unul în spatele hotelului Aro și unul în parcarea fostului Macromall, deschis cu o întârziere de o săptămână din cauza condițiilor meteo. Se pregătește și deschiderea patinoarului de la Olimpia.

Un patinoar pentru toţi braşovenii, dar şi pentru turişti s-a deschis oficial vineri în parcarea fostului centru comercial Macromall din Brașov, de pe Calea Bucureşti. Deschiderea a fost marcată cu

„De la mic la mare, de orice vârstă, noi îi aşteptăm şi se pot bucura pe gheaţă de muzică bună, distracţie şi spectacole de lumini. Prețurile sunt de 15 lei pentru adulţi, 10 lei la copii şi 10 lei
închirierea de patine”, spune Andrada Şorodoc, reprezentantă a administrației patinoarului.
Brașov: S-a deschis un nou patinoar. Cât este intrarea și când se deschide și cel de la Olimpia 1

Cei care vin să patineze aici vor avea şi acces gratuit la internet, facilitate oferită de cel mai mare furnizor de servicii de internet și televiziune din România.
„Cei care stau pe margine pot să beneficieze gratuit de WiFi, să facă un selfie, să îl trimită imediat, o poză a copiilor. Căutăm să venim cu serviciile pe care noi le promovăm, să venim în sprijinul comunităţii din Braşov”, spune Sorin Donca, director business al companiei de telefonie şi internet.

Patinoarul de 1.500 de metri pătrați va fi deschis în fiecare zi între orele 10 şi 21:30.

Deschiderea oficială a Patinoarului de la Olimpia va avea loc pe 27 decembrie, de la ora 17.00. „Pentru a putea fi deschis patinoarul de la Baza Olimpia era nevoie și de deschiderea unui punct de lucru al SC Consilprest SRL, pentru a se putea asigura administrarea acestuia.

În aceste conditii, astăzi, în ședinta Adunării Generale a Consilprest a fost luată decizia înființării acestui punct de lucru”, a explicat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, pentru bizbrasov.ro.

Previous Story

Autostrada Brașov-Bacău, din 2018 încep licitațiile. Se face mai repede ca autostrada Brașov-Comarnic?

Next Story

Brașov: CRĂCIUN CU STELE”, la Centrul Cultural Reduta. Cât este biletul