Brașov: Bolnav psihic luat din Centrul Istoric și dus de polițiștii locali la spital

Last Updated on decembrie 16, 2017 Tragedia de la metroul din București i-a pus în gardă pe polițiștii locali brașoveni. Aceștia au fost instruiți să fie atenți la comportamentele deviante.

O persoană cu probleme psihice a fost identificată în centrul Brașovului de către polițiști. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost convins să meargă la spital, informează bzb.ro

Brașov: Bolnav psihic luat din Centrul Istoric și dus de polițiștii locali la spital 1

În sprijin, agenții au chemat Serviciul de Ambulanță, iar împreună, la cererea cadrelor medicale, l-au condus pe tânărul brașovean la unitatea sanitară, specializată în aceste afecțiuni.

Polițiștii locali care patrulau în zona de competență – Centrul Istoric al Brașovului – au observat comportamentul agresiv al tânărului, care se plimba cu bicicleta pe strada Republicii. Bărbatul își pierdea frecvent echilibrul, se lua de oamenii care îi stăteau în cale și a fost cât pe ce să îi lovească pe trecătorii aflați pe sensul lui de mers.

„Cadrul medical, ajuns la apelul dispecerului, a constatat că brașoveanul prezintă un comportament anormal și a cerut sprijin celor de la Locală pentru a-l conduce la spital, unde să aibă parte de îngrijiri de specialitate.

Ulterior, s-a stabilit faptul că VV mai fusese internat pentru dezvoltarea unor episoade psihotice. După tragedia petrecută la metroul bucureștean, polițiștii locali brașoveni sunt instruiți să fie atenți și la eventuale astfel de comportamente deviante, care pot apărea la unele persoane, în public, pentru a putea lua măsurile legale care se impun, în vederea evitării producerii vreunei alte tragedii, dar și pentru protejarea celor care au probleme medicale”, a declarat Nicolae Aldea, director executiv al Poliției Locale Brașov.

Previous Story

Brașov: Colaborare Primărie – Guvernul Tudose pentru construcția noului Spital

Next Story

(Foto) Accident Brașov: TRAGEDIE 4 morți (din care un copil) într-o ciocnire violentă cu 4 autoturisme!