Video Brașov: Au revenit urșii! Au spart o ușă la cabana Postăvaru, încercând să ajungă în interior

Last Updated on noiembrie 5, 2017 Urșii au revenit din nou în Brașov dar și în Poiana Brașov. Jandarmii au fost chemați sâmbătă noaptea prin 112 în Răcădău după ce un brașovean a  văzut un urs, la container, pe strada Arinului. Apelul a fost înregistrat în jurul orelor 23.00. Potrivit reprezentantului GJMBV, animalul s-a retras în pădure, la scurt timp de la apariția jandarmilor, informează mytex.ro.

Tot prin 112, administratorul Cabanei Postăvaru a sesizat faptul că ursul a revenit acolo și că a spart ușa, încercând să ajungă în interior, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Ciprian Aldea. „Dorește să fie luate măsuri concrete de către autoritățile competente”, a explicat sursa citată.

Vezi aici Video postat de newsbv brasov pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Un copil de 11 ani a găsit un portofel plin cu bani pe raftul unui magazin.S-a dus ţintă la tatăl său, poliţist, şi i-a zis să afle imediat cui aparţine

Next Story

Brașov. Medicul Grigorescu Dan: „Inacceptabil! Iată ce ne așteaptă pe noi (cei care facem parte din personalul sanitar) începând cu 1 ianuarie 2018 (în plus față de „mărirea salariului” prin mutarea contribuțiilor în cadrul salariului brut: