Simona Halep va veni în BRAȘOV cu noul iubit!

Last Updated on noiembrie 14, 2017 Speculațiile privind relația dintre Simona Halep și tenismenul Marian Barbu se înmulțesc. Dupa vacanța petrecută în Italia, la Portofino, când au fost fotografiat de paparazzi, fiecare și-a văzut de drum și a încercat să stea cât mai departe de ochii presei.

Potrivit libertatea.ro însă, cei doi își vor petrece vacanța de iarnă împreună, la hotelul Simonei din Poiana Brașov.

Simona Halep va veni în BRAȘOV cu noul iubit! 1

Apropiații celor doi afirmă că numărul 1 WTA și piteșteanul și-au rezervat deja un sejur de o săptămână la hotel.

Vacanța proaspătului cuplu ar urma să aibă loc la finalul lunii noiembrie, o perioadă în care turiștii nu prea iau cu asalt stațiunile montane de la noi.

Prima clasată în ierarhia WTA a investit 2.000.000 de euro într-un hotel-pensiune de 4 stele în stațiunea Poiana Brașov. De asemenea, a cumpărat o clădire similară în orașul de sub Tâmpa. Acum, Simona Halep este proprietara fostei pensiuni Heraldic Club din Poiana Brașov, redenumită Drachenhaus, dar și a hotelului cu același nume din municipiul Brașov, de pe strada Nicolae Bălcescu, în plin centru istoric al orașului. Halep a plătit pentru cele două imobile două milioane de euro.

Previous Story

Brașov: Traian Băsescu a votat luni împotriva construirii unui nou Spital pentru brașoveni

Next Story

Video Brașov: „Maine este 15 noiembrie, se implinesc 30 de ani de la miscarea revolutionara din Brasov 1987. Una reala si necoordonata, spre deosebire de cea din 1989”