Brașov: Update. Ioan Neculaie, PRINS la graniță! A fost condamnat la închisoare cu executare

Last Updated on noiembrie 24, 2017 Curtea de Apel Braşov l-a condamnat definitiv, joi, pe omul de afaceri Ioan Niculae la doi ani de închisoare cu executare într-un dosar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. După sentinţă,poliţia l-a căutat pe milionar la domiciliu, dar nu l-a găsit.

Ioan Niculae a fost prins la vama Giurgiu și este în drum spre Brașov, unde va fi încarcerat, informează digi24.ro

Brașov: Update. Ioan Neculaie, PRINS la graniță! A fost condamnat la închisoare cu executare 1

Omul de afaceri braşovean fusese dat joi în urmărire generală, după ce fostul finanţator al lui FC Braşov dispăruse de la domiciliu în condițiile în care urma să fie încarcerat.

Afaceristul a tras cu o armă de vânătoare în roţile propriei maşini când a observat că la una avea pană. El a făcut acest gest pentru că s-ar fi enervat pe șoferul său. În urma incidentului, la percheziţiile de acasă şi de la birou, anchetatorii au găsit arme şi muniţie care nu erau păstrate conform legii.

Ioan Neculaie mai avea o condamnare din 2012, de un an și șase luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un om a murit într-un accident de muncă pe platforma Roman SA, pe care afaceristul o deţinea.

Previous Story

Brașov: Dezinteres pentru Târgul de Crăciun. Nu-i de mirare, se deschide târziu, sunt ignorate zecile de mii de turiști din minivacanța de 1 Decembrie

Next Story

Brașov: DISPĂRUT! „Fac apel la atentia si bunatatea voastra”. L-ai văzut?