Brașov: Se poate renova „… cel mai URÂT bloc într-o intersecție principală a orașului, Calea București cu Toamnei, poarta de intrarea în oraș dinspre București .. lume multă, străini, prima impresie …”?

Last Updated on noiembrie 15, 2017 Când vine vorba de modernizare, se vorbește doar de zona centrală. Cum ar fi dacă s-ar renova și cel mai URÂT bloc într-o intersecție principală a orașului?

Pe grupul de Facebook Brasov,cel mai frumos oras din Romania, Nirolf Gherbe a postat fotografii cu mesajul: „… cel mai URÂT bloc într-o intersecție principală a orașului, Calea București cu Toamnei, poarta de intrarea în oraș dinspre București .. lume multă, străini, prima impresie …

Brașov: Se poate renova „... cel mai URÂT bloc într-o intersecție principală a orașului, Calea București cu Toamnei, poarta de intrarea în oraș dinspre București .. lume multă, străini, prima impresie ...”? 1 Brașov: Se poate renova „... cel mai URÂT bloc într-o intersecție principală a orașului, Calea București cu Toamnei, poarta de intrarea în oraș dinspre București .. lume multă, străini, prima impresie ...”? 2 Brașov: Se poate renova „... cel mai URÂT bloc într-o intersecție principală a orașului, Calea București cu Toamnei, poarta de intrarea în oraș dinspre București .. lume multă, străini, prima impresie ...”? 3

nu s-ar putea ”cozmetiza” K și altele cât de cât, bani ar fi .. numai din chiriile panourilor publicitare s-ar strânge o droaie, dar se pare că lipsește mâna unui gospodar, șef de bloc, de scară .. etc etc Brașov: Se poate renova „... cel mai URÂT bloc într-o intersecție principală a orașului, Calea București cu Toamnei, poarta de intrarea în oraș dinspre București .. lume multă, străini, prima impresie ...”? 4 ! ??? .. arată de parcă ar fi după război Brașov: Se poate renova „... cel mai URÂT bloc într-o intersecție principală a orașului, Calea București cu Toamnei, poarta de intrarea în oraș dinspre București .. lume multă, străini, prima impresie ...”? 4 !…”

Previous Story

Brașov: Balul tuturor Sagunistilor-editia a IV-a. „In perioada balului, asociatia va organiza un program cultural in Sala Festiva a Colegiului nostru si un program sportiv pe arena si in sala sportiva”

Next Story

Accidente Brașov: Fetiță lovită pe trecerea de pietoni și șoferiță rănită în intersecție