Accidente Brașov: Fetiță lovită pe trecerea de pietoni și șoferiță rănită în intersecție

Last Updated on noiembrie 16, 2017 Miercuri, o șoferiță de 31 de ani a produs un accident în intersecția Berzei şi Carpaţilor după ce a ignorat indicatorul Stop. Ea circula de pe Berzei și a lovit un autoturism care circula regulamentar pe Carpaților.

Accidentul s-a soldat cu o singură victimă, conducătoarea auto, aceasta fiind transportată la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează mytex.ro.

Accidente Brașov: Fetiță lovită pe trecerea de pietoni și șoferiță rănită în intersecție 1

Toto miercuri, o fetiţă în vârstă de 9 ani a fost lovită de o mașină pe strada Hărmanului. Potrivit polițiștilor, fetița a traversat neregulamentar pe culoarea roșie a semnaforului.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Clinic de Copii Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost constituit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu pentru mytex.ro.

Previous Story

Brașov: Se poate renova „… cel mai URÂT bloc într-o intersecție principală a orașului, Calea București cu Toamnei, poarta de intrarea în oraș dinspre București .. lume multă, străini, prima impresie …”?

Next Story

Autostrada Brașov – Comarnic. Primul ajutor de la Banca Mondială: 35 de milioane de euro