Brașov: A căzut de la 3 metri de pe schelele din Avantgarden

Last Updated on noiembrie 17, 2017 Un bărbat de 41 de ani care lucra la un bloc în construcţie din cartierul braşovean Avantgarden a căzut de la o înălţime de 3 metri.

„Poliţiştii Secției 2 Poliţie Braşov au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment pe strada Pelicanului din municipiul Brașov. Un bărbat de 41 ani s-a precipitat de la o înălțime de aproximativ 3 metri, în timp ce efectua lucrări la un imobil în construcţie de pe strada Pelicanului.

Brașov: A căzut de la 3 metri de pe schelele din Avantgarden 1

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, agentul şef adjunct Gabriela Dinu, citată de bzb.ro

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate în muncă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente în care poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

Previous Story

Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului

Next Story

(Foto) „POSTA ROMANĂ …. Am trăit s-o văd si pe asta. O scrisoare de la Brasov la Harman -8 km – face pe drum 14 zile … Au ras toti melcii din gradina”