Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului

Last Updated on noiembrie 17, 2017 Surpriză din partea Primăriei Brașov. Joi noapte a fost adus și montat bradul din Piața Safatului.

Pe Facebook, Hajdar Levente Valentin a adăugat fotografii cu mmesajul: „S-a montat bradul de Craciun in Piata Sfatului Brasov”

Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului 1

Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului 2 Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului 3

 

Mai multe ornamente luminoase colorate, tavan luminos extins, patinoar în Piața Sfântul Ioan și o trupă din Europa în concertul prilejuit de aprinderea iluminatului festiv – acestea sunt câteva dintre noutățile pe care Primăria Brașov le-a pregătit pentru programul „Brașov – oraș din poveste“, ce se va desfășura între 6 decembrie 2017 și 14 ianuarie 2018.Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului 4 Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului 5 Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului 6

 

În Piața Sf Ioan vor fi montate ornamente luminoase pe stâlpi, iar în toată zona Centrului istoric, iluminatul decorativ va fi mai variat și mai colorat decât în ultimii ani. Vor fi în total 134 de panorui luminoase decorative. Motivul principalal decorațiunilor va fi turta dulce, însă panorile vor fi și în formă de stea, Moș Crăciun, globuri sau steluță.Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului 7 Foto Brașov: SURPRIZĂ! S-a instalat bradul de Crăciun în Piața Sfatului 8

 

Bradul din Piața Sfatului va fi acoperit de kilometri de beteală și ghirlande luminoase, și va proveni tot din pădurile Brașovului, fiind furnizat de RPLP Kronstadt, la fel ca și cei din Piața Unirii și Piața Sf Ioan. Un al patrulea brad va fi împodobit în Poiana Brașov, în zona Centrului de Agrement, cu ajutorul Asociației pentru Dezvoltarea Turismului Poiana Brașov, care se va ocupa și de evenimentele festive din Poiană.

 

În Piața Sfântul Ioan va fi amplasat și un patinoar în aer liber, care va funcționa pe toată perioada vacanței copiilor, și va fi organizat „Atelierul lui Moș Crăciun“. „Copiii vor avea acces gratuit la acest patinoar. În această piațetă vor fi organizate și ateliere pentru copii, va fi ceai, vor fi dulciuri și turtă dulce”, a spus administratorul public al Brașovului.Un al doilea patinoar va fi amenajat în Poiana Brașov. În ambele locații vor exista și centre de închiriere a patinelor.

 

În 6 decembrie, la ora 17.30, la fel ca în ultimii ani, va începe feastivitatea de aprindere a iluminatului ornamental. Municipalitatea se află încă în procedură de licitație pentru alegerea organizatorului evenimentului, însă cu siguranță vor concerta o trupă românească și una din Europa, cel mai probabil din Marea Britanie, potrivit administratorului public al municipiului.

Previous Story

Brașov, La mall-ul Coresi, maraton al cumpărăturilor. Program prelungit până la ora 00:00

Next Story

Brașov: A căzut de la 3 metri de pe schelele din Avantgarden