Video Brașov: „Blanco, calul aproape mort, acum armăsarul lui Harap-Alb”. Viața Alexandrei s-a schimbat total. A găsit un cal aproape mort, care acum este o splendoare de la care nu-ți poți lua ochii.

Last Updated on noiembrie 5, 2017 Alexandra Bănița din Brașov a povestit pentru Radio Mureș cum viața ei s-a schimbat după ce a salvat un cal aproape mort.

Pe Facebook, Radiomures a postat un video cu mesajul: „Blanco, calul aproape mort, acum armăsarul lui Harap-Alb.Uneori, ca să-ti găsești fericirea, e nevoie de o doză de curaj, văzută uneori ca nesăbuință sau chiar ca nebunie de ceilalți. Alexandra Bănița din Brașov, spune cu mâna pe inimă, că a sta cuminte în tiparele impuse de alții înseamnă rutină, plictiseală, compromis și lipsă de bucurie.

În momentul în care a ales să-și reînvie visul copilăriei, viața Alexandrei s-a schimbat total. A găsit un cal aproape mort, care acum este o splendoare de la care nu-ți poți lua ochii. Iar ea a părăsit corporația unde lucra și este instructor de echitație și fotograf profesionist, om viu, împlinit și fericit.

Cristina Alexandra: „Va multumesc RADIOMURES si va multumesc si voua pentru aprecieri! Acum eu si Blanco ne bucuram de toamna”
Video Brașov: „Blanco, calul aproape mort, acum armăsarul lui Harap-Alb”. Viața Alexandrei s-a schimbat total. A găsit un cal aproape mort, care acum este o splendoare de la care nu-ți poți lua ochii. 1
Alexandra a deschis un centru de echitație, Taramul Cailor – Echitatie Cismasu, în Hărman, Brașov.
TARAMUL CAILOR- Centru de echitatie Cismasu , se afla intr-un decor natural minunat la numai cateva minute de orasul Brasov pe drumul Harman – Bod –un loc pentru cei care iubesc caii si natura.Departe de stresul cotidian , puteti respira profund aerul proaspat si puteti pasi alaturi de un camarad de nadejdie intr-o lume noua , o lume plina de libertate si relaxare.
Taramul cailor va pune la dispozilie 8 cai de echitatie din diverse rase , cai educati si antrenati special pentru activitati ecvestre atat pentru incepatori cat si pentru calaretii avansati.Serviciile noastre va stau la dispozitie 7 zile din 7 dupa cum urmeaza :
Video Brașov: „Blanco, calul aproape mort, acum armăsarul lui Harap-Alb”. Viața Alexandrei s-a schimbat total. A găsit un cal aproape mort, care acum este o splendoare de la care nu-ți poți lua ochii. 2 Video Brașov: „Blanco, calul aproape mort, acum armăsarul lui Harap-Alb”. Viața Alexandrei s-a schimbat total. A găsit un cal aproape mort, care acum este o splendoare de la care nu-ți poți lua ochii. 3
*Lectii de calarie individuale pentru incepatori ;*Lectii de calarie care includ gimnastica pe cal ( pentru castigarea echilibrului calare);*Cursuri de calarie intensive;*Turism ecvestru pe diferite trasee pentru incepatori ( la pas) ;*Trasee prestabilite pentru avansati;*Plimbari cu poneii pentru cei mici;*Pescuit sportiv si recreativ ;
*Activitati de agrement – picnic pe malul apei ( Balta Cismasu).Daca doriti sa petreceti timpul alaturi de caii si poneii nostrii , sa va plimbati calare sau sa va relaxati la pescuit nu trebuie decat sa ne contactati la numarul :0727078702 (rezervare echitatie si detalii)

Vezi aici Video:

Iar Blanco, dovada că visul nu trebuie amânat ca să dai de fericire”.

Previous Story

Brașov. Medicul Grigorescu Dan: „Inacceptabil! Iată ce ne așteaptă pe noi (cei care facem parte din personalul sanitar) începând cu 1 ianuarie 2018 (în plus față de „mărirea salariului” prin mutarea contribuțiilor în cadrul salariului brut:

Next Story

Brașov: Apare un nou cartier de locuințe, unele blocuri vor avea 25 de etaje