(Video) Paula Rusu: „M-am dus la Brașov ca să văd cu ochii mei o intervenție fantastică, un transplant cu prelevarea robotică. Da, în România!”

Last Updated on octombrie 20, 2017 Jurnalista Paula Rusu a început o nouă campanie în care prezintă poveștile medicilor care au rămas în țară să facă performanță și să salveze vieți.

Pe Facebook, Paula Rusu a postat un video cu mesajul: Am început o călătorie prin țară pe urma doctorilor care au rămas acasa și fac performanță în România, la stat sau la privat.

(Video) Paula Rusu: „M-am dus la Brașov ca să văd cu ochii mei o intervenție fantastică, un transplant cu prelevarea robotică. Da, în România!” 1

Prima oprire e la Spitalul Sfântul Constantin din Brașov, un spital care a luat premiul Organizației Mondiale a Sănătății pentru cel mai curat spital din Europa. Știu, pare aproape neverosimil dacă ne gândim că e în România, dar, uite, că Avem în Țară Sitale ca Afară.

M-am dus la Brașov ca să văd cu ochii mei o intervenție fantastică, un transplant cu prelevarea robotică. Da, în România!”

Vezi aici Video:

Jurnalista a scris pe paularusu.ro: „M-am dus la Brașov ca să văd cu ochii mei o intervenție fantastică care s-a desfășurat în primul centru privat de transplant renal din România. Să vă spun pe scurt povestea: un bărbat suferind de diabet ajunge la însuficiență renală, dializă, o viață de coșmar.

Singura soluție ar fi un transplant de rinichi. Soția lui se dovedește compatibilă și decide să-i doneze soțului organul salvator. Fix la 22 de ani distanță de la momentul în care l-a adus pe lume pe fiul lor, femeia îî dăruiește un strop de viață și soțului.

Operația de la Brașov a costat în jurul a 20 de mii de euro dar Casa de Asigurări de Sănătate nu decontează nimic.

Previous Story

Brașov: Semnezi? „Mutați urșii, nu-i omorâți!”

Next Story

Brașov: TRAGEDIE! O asistentă medicală a murit de rujeolă!