Superland Brașov: „Știm că sunteți nerăbdători să ne vizitați! Lucrăm cu drag și spor la amenajarea celui mai mare parc de distracții indoor din România pentru a vă oferi experiențe memorabile alături de familie!”

Last Updated on octombrie 6, 2017 Superland Brașov, cel mai mare parc de distrații pentru copii din România, se pregătește de marea deschidere, programată pentru sfârșitul anului.

Pe Facebook, Superland a postat o fotografie cu mesajul: „Știm că sunteți nerăbdători să ne vizitați! Lucrăm cu drag și spor la amenajarea celui mai mare parc de distracții indoor din România pentru a vă oferi experiențe memorabile alături de familie!

Superland Brașov: „Știm că sunteți nerăbdători să ne vizitați! Lucrăm cu drag și spor la amenajarea celui mai mare parc de distracții indoor din România pentru a vă oferi experiențe memorabile alături de familie!” 1

Personajele din poveștile îndrăgite abia așteaptă să vă cunoască!”

Zilele trecute, administratorii au scris: 17,000 mp de poveste! Superland își va deschide porțile la finalul anului 2017, după o investiție de peste 10 milioane de euro. Vei explora zonele de joacă, cele de relaxare sau zona de cumpărături pentru o experiență memorabilă împreună cu familia ta!”

Superland Brașov: „Știm că sunteți nerăbdători să ne vizitați! Lucrăm cu drag și spor la amenajarea celui mai mare parc de distracții indoor din România pentru a vă oferi experiențe memorabile alături de familie!” 2

Superland Brașov va fi deschis în prelungirea complexului comercial Brintex.

Previous Story

Brașov: Incendiu masiv la groapa de gunoi a oraşului

Next Story

Brașov: Bazarul cu Lucruri Gratis, sâmbătă, o nouă ediție