Brașov: Incendiu masiv la groapa de gunoi a oraşului

Last Updated on octombrie 6, 2017 Un incendiu violent a izbucnit azi noapte la groapa de gunoi a orașului. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale pentru stingerea focului.
Incendiul a izbucnit în jurul orei 2.30. La faţa locului s-a intervenit cu cinci autospeciale, precum şi cu utilaje, fiind adus pământ cu camioanele. Miercuri noapte a luat foc și groapa de gunoi a Clujului.

“Acum sunt patru autospeciale cu care se intervine. De asemenea, se intervine în continuare cu pământ, care este adus cu camioanele. La acest moment, focul este localizat şi arde mocnit. Dacă va fi nevoie, vom suplimenta forţele de intervenţie”, a declarat, vineri dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, citat de observator.tv

Brașov: Incendiu masiv la groapa de gunoi a oraşului 1

((foto arhivă)

Acesta a mai precizat că la acest moment nu sunt cunoscute cauzele izbucnirii incendiului.

Acesta este al doilea incendiu izbucnit în decurs de trei zile la o groapă de gunoi. Miercuri seară, un incendiu puternic a cuprins groapa de gunoi a Clujului, de la Pata Rât, focul fiind stins după o intervenţie de aproape 24 de ore.

Previous Story

Brașov: Vineri, in direct pe Digisport si Dolcesport, Corona va juca in compania echipei antrenate de Gheorghe Tadici

Next Story

Superland Brașov: „Știm că sunteți nerăbdători să ne vizitați! Lucrăm cu drag și spor la amenajarea celui mai mare parc de distracții indoor din România pentru a vă oferi experiențe memorabile alături de familie!”