(Foto) „Bună dimineața, Brașov … Cu straie de toamnă…. ! O zi frumoasă, vouă, tuturor!”

Last Updated on octombrie 22, 2017 Brașovul se bucură în aceste zile de o vreme superbă de toamnă care pune în evidență culori extraordinare.

Cristina Enescu: Cu straie de toamnă…. Bună dimineața, Brașov! O zi frumoasă, vouă, tuturor!

Eugen Daneasa: Brasov – Romania

Duminică, de la ora 19:30 puteți merge la Stand Up Comedy la Warehouse Pub. IOANA STATE – noua senzatie a online-ului romanesc si cea mai fresh aparitie de la iUmor e cel putin la fel de amuzanta si offline.

TIBI NEURONU – cu aparitii la Romanii au Talent, iUmor si Vacanta Mare, face stand-up comedy de peste 10 ani si vine la Brasov cu un show amuzant de sincer!

Warehouse Pub
Rezervari: 0773 843 726
Pret bilet: 25 lei

Florin Condopol: Brasov, de pe Tampa, 21.oct.2017

Emanuel Mitcu: Cu totii pregatiti de iarna! 🙂 #Brasov EM Photography

Astăzi este ultima zi de  BookFest, la Aula Universității Transilvania. Sunt prezente cu standuri unele dintre cele mai importante edituri din țară: Humanitas, RAO, Trei, Nemira, Herald, Corint, All, Grupul Editorial Art, Polirom, Litera, Niculescu, Libris, Meteor Press, Nomina, Eurodidactica, Diana Press, Atman, Shambala dar și distribuitori precum Okian (reprezentanți Pearson-Longman în România).

Intrarea este liberă!

Cosmin Nedelcu: Toamnă in parc, in Brașov.

Florin Bota: Dimineata de Toamna in Racadau, Brasov.

Te așteptăm la Brașov 🙂

Previous Story

Brașov: Un bărbat a căzut de la etajul 7 al unui bloc!

Next Story

Brașov. Paula Rus: Asa arata DN1 de la Predeal la Comarnic, duminica seara …Multumirile mele se indreapta in ordinea guvernarilor din Romania: @PSD, @PSD, @CDR, @PSD, @PNL+@PDL, @PDL+@PSD, @PDL, @PSD si adaugati @UDMR. Ati furat de ne-ati ingropat!”