Brașov. Paula Rus: Asa arata DN1 de la Predeal la Comarnic, duminica seara …Multumirile mele se indreapta in ordinea guvernarilor din Romania: @PSD, @PSD, @CDR, @PSD, @PNL+@PDL, @PDL+@PSD, @PDL, @PSD si adaugati @UDMR. Ati furat de ne-ati ingropat!”

Last Updated on octombrie 22, 2017 Jurnalista Paula Rusu a fost și în acest weekend acasă, la Reghin. Drumul spre București este blocat la Predeal și în această seară. În afară de niște „mulțumiri” ce mai rămâne de făcut?

Pe Facebook, jurnalista Paula Rusu a scris: 30 de ani de la Revolutie: drumul meu la Reghin e un ambuteiaj tot mai mare de la an la an.
1. Asa arata DN1 de la Predeal la Comarnic, duminica seara, octombrie, nicidecum un weekend turistic.

Brașov. Paula Rus: Asa arata DN1 de la Predeal la Comarnic, duminica seara ...Multumirile mele se indreapta in ordinea guvernarilor din Romania: @PSD, @PSD, @CDR, @PSD, @PNL+@PDL, @PDL+@PSD, @PDL, @PSD si adaugati @UDMR. Ati furat de ne-ati ingropat!” 1

Brașov. Paula Rus: Asa arata DN1 de la Predeal la Comarnic, duminica seara ...Multumirile mele se indreapta in ordinea guvernarilor din Romania: @PSD, @PSD, @CDR, @PSD, @PNL+@PDL, @PDL+@PSD, @PDL, @PSD si adaugati @UDMR. Ati furat de ne-ati ingropat!” 2

 

2. Aeroportul de la Tg Mures e doar pe hartie, mai mult in reparatii, decat deschis zborurilor.
3. Ca sa ajung la Reghin cu trenul (380 km), CFR face 8 ore. Un drum mai scurt, de 5 ore, ma lasa la Sighisoara, 90 de km departare de Reghin. Mai bine zbor la Cluj, ca sunt 100 de km.

Multumirile mele se indreapta in ordinea guvernarilor din Romania: @PSD, @PSD, @CDR, @PSD, @PNL+@PDL, @PDL+@PSD, @PDL, @PSD si adaugati @UDMR.
Ati furat de ne-ati ingropat!”

Previous Story

(Foto) „Bună dimineața, Brașov … Cu straie de toamnă…. ! O zi frumoasă, vouă, tuturor!”

Next Story

(Foto) „Brasov, mi-ai ramas in suflet”